allt och inget


God förmiddag!


Måste utbringa en skål till er läsare! Tack och bock för att ni är inne varje dag och kikar. Statistiken ökar dagligen! Vilket ja inte riktigt förstår. ;) haha Men i alla fall, tack, det är jätte roligt. :)


Vaknade för några timmar sen, va helt pigg så ja började läsa i en bok. Mias hemlighet. Fortsättningen på Gömda och Asyl om ni känner igen titlarna, vilket ja gissar att ni gör. I alla fall Gömda. Det borde ni, annars är ni efter i utveckligen. ;) haha Så för ungefär 10 minuter sen såg ja hur mycket klockan hade blivit, så ja gick upp. Det blir ju så med bra böcker, tiden går så fort, så märker man att man hunnit igenom halva boken på några timmar! :)

Så ja gick upp och startade datorn, vilket också gör att timmar kan flyga förbi! Men inte idag, i alla fall inte nu, ja ska åka iväg till Pedda och hälsa på. Hjälpa han med disken. haha Han förtjänar lite hjälp. ;) Blir aldrig tråkigt med han. :)


Idag ska jag och Andreas åka till Sysslebäck (?) Långberget, och spendera helgen i Hans farmors sommarstuga. Hör och häpna, UTAN vatten och toalett! Hur i helvete ska ja klara det? haha Har jag inte haft någon utmaning tidigare i livet blir då fan det här en! Men det blir mysigt i alla fall. :) Ja längtar efter att få va ute i skogen med endast min fina Andreas, en öppen spis och ett utedass. ;) haha


Nu ska ja gå, får se om ja skriver något mer idag, annars hörs vi till söndagen när vi kommer tillbaka till verkligheten. :) Puss på er.



love

S


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0