måååndag


Heej! :)

Verkligen, jag har inte haft tid att blogga någonting! Håller igång dagarna långa. haha
Nej men, jag va nykter i helgen, för första gången på länge. Det va så jäävla gött. Jag och Bea va ute och åkte bil och skjutsade hem folk. Det va minst lika roligt som att sitta inne på puben och ha tråkigt. :P För det är tråkigt där. :P haha


Nu äter ja en smörgås, frukost. Jag ska ner till Bea på en kaffe köpp. ;) Sen ska vi gå bort till Klarälvdalens Fastigheter och höra hur det går med den jäkla lägenheten! ;) Håll tummarna för att den är ledig och att vi får den. haha.



love

S


back home!

Hej! :)

Nu har jag äntligen kommit tillbaka hem! Tror aldrig det gått så fort hem från Karlstad någon gång. ^^ haha
Ja, nu sitter jag i alla fall här och försöker ta mig till Exär, men det känns ganska hopplöst, alla är ju fulla, eller dom dricker väl i alla fall. Plus att dom få som är nyktra med mig ORKAR inte köra!! Vadå jävla inte orkar. ;)


Jag kan i alla fall säga att ja överraserat mitt bankkonto idag! Handlade för 1231 kronor! Har ganska lite pengar kvar nu, haha, men då har jag i alla fall kläder och grejjer! Okej, ett par solglasögon till och smink är väl inte så behövligt, men JO det är det! :D Måste ju ha sånt med. Va fan man kan ju inte gå runt i samma ögonskugga och solglasögon hela sommaren heller! Då tror väl folk att man blivit knäpp. ;) Nej då, men det är ju alltid roligt och gött att förnya sig lite. :) Även om inte någon annan märker det så gör man ju det själv! Det ger ju en automatisk energi boost! Vilket alltid är gött. :)


Tänkte att jag skulle ta mig en dusch och duscha av mig lite stress och självömkan! Vi syns på andra sidan. :)



love

S


äntligen


hej!


Jag har inte tagit mig in på blogg.se på flera dagar på datorn jag har här hemma. Har nästan blivit galen. Ja kör ju med mozilla. Men så fick ja ett tips, att ja skulle testa i en annan webbläsare! Explorer min käre väl fungerade. Fy fan va glad ja blir! :D Så nu blir det bloggande på hög nivå. haha Tyvärr inte just nu, för jag ska göra mig iordning och åka med mamma till Karlstad. haha Ska handla lite kläder och en bikini! :)

PUSS

dogtown


Gick ut med Wilma som sagt. Det är inte lätt med en liten knubbis som är vrång. Jag har nog aldrig vart med om att hon vart så jävla vrång förut. Vägrade bara att gå ibland. Ställde sig på tvären och bara titta på mig. Kunde ju inte bara stå och dra i henne heller, så ja väntade ut henne. Till slut tröttnade hon. Ja vet inte om det är rätt sak att göra, men jag orkade inte krångla alls. Sen skällde hon på andra hundar också. Det gör hon aldrig heller. Vet inte vad det va med henne idag. Konstig men söt. :D


Nu ska jag åka till Hagfors, hej.


dagen efter


Jävlar va vi åkte igår alltså! Först tåg ner till Gbg, sen upp tillbaka i bil. ;) Som vanligt. haha. Nattis köpte sig en bil i alla fall. Den va jätte fin. Helt slut är jag. Somnade direkt när vi kom hem, och jag vaknade nu!! Klockan 12. Helt galet. Men nu är jag i alla fall heeelt utvilad. ;)


Nu sitter jag här och väntar på att jag själv ska gå ut och gå med vovven. Sen ska jag tillbaka till Hagfors för att förhoppnoingsvis gå ut och gå med Camilla.! :) Ska bara ta mig till Hagfors! ;P


pusss

godmorgon


För er som inte sovit gott säger jag, synd. Jag har aldrig vart såhär utvilad tror jag. :D Helt underbart. ^^ Jag ska till Göteborg idag med Nattis. Det ska bli riktigt roligt faktiskt. Vi åker tåg ner, sen bil hem. ;)
Men nu är det lite bråttom för mig. Måste göra iordning mig, det sista. :)

Men vi hörs nog ikväll, jag berättar säkert om våran dag. ;) puss


love

S


update

Goder afton! :)


Har nyss kommit till Ekshärad nu. Har vart i Hagfors dom senaste dagarna.
Andreas har jobbat och jag har vart hemma och pysslat. Jag har till och med vart ute och sprungit två dagar i rad nu. Inte särskilt långt, men jag har ändå vart ute i 30 minuter åt gången. Inte för att jag har sprungit hela tiden, men med min kondis får ja ta det lugnt. Plus att man ska väl inte ta ut sig helt i början eller hur! ;) Det är nog bra med en mjukstart. Det är så jävla gött att springa märkte jag. Att ja inte börjat tidigare. ;) Känner mig så jävla bra och duktig när ja kommer hem igen. :)

Men nu ska jag gå ner och lägga mig, ska ta med mig Andreas också. :) puss


love

S


sysslor

Hej.

Har städat hela huset idag. Dammsugit, och det räcker fan. Jag är så jävla slut nu. Plus att ja va ute och sprang och gick förut imrorse. Helt galet vad aktiv jag börjar bli. :) Kanske äntligen går ner nått kilo eller två nu då. ;) haha

Sitter och väntar på Andreas nu. Han slutade jobbet och ska komma hit en sväng innan han ska åka hem till Ekshärad. Det får bli, hej, puss, hej då. LAGA MAT! Ja svälter ihjäl snart. Jag tänkte göra korvstroganof, men det äter ju itne han, så ja får vänta. Jeez.

Pusss



marknad dag 1

Hejsan!

Vilket underbart väder det har varit idag, eller hur. :) Varmt och gött, lite väl blåsigt kanske, men varmt! :D
Marknad i Hagfors den här helgen också. För första gången i historien är det fint väder, ungefär. haha Ska bli fint imorgon med också tydligen, vi får hoppas det. :)

Jag har slutat i Råda också. Det va allt för jävla påfrestande! Vad man än gjorde så va det antingen för sakna, eller så va det fel. Spelade ingen roll vad man gjorde så fanns det nästan alltid något att klaga på. Plus att ja kunde inte äta. Jag va allt för stressad. Så det är gött att få slippa. Känner mig jätte avslappnad nu. Helt underbart. :)

Nu sitter jag och Andreas i Ekshärad, och försöker ta oss till Hagfors. :) Det löser sig nog. :)



pussss


love

S


godmorgon


Jag har haft två timmar på mig att göra mig iordning och åka. Nu, när det börjar bli lite bråttom, då märker jag helt plötsligt hur mycket jag har kvar att göra. haha. Känner paniken stiga en grad.. Så ja måste l'mna kära datorn. Vi hörs.


love

S


härlig dag idag

Tjenare..

Jag började klockan tio idag. Ganska så gött. Fick gå hem lite tidigare idag, för det va så lite folk. Han tyckte att det inte spelade någon roll. :)

Börjar tio imorgon med. Ska åka från Ekshärad imorgon. Så ja har lite att stå i nu innan vi åker dit. Så ja måste kila.

Men vi hörs, puss..


love

S


tagga tagga

Hej på er! :)

Har vart en ganska snabb dag. Fort som fan har den gått. ;) Vaknade vid två. (!) Drack igår så ja skyller på det. Det va ganska trisst i Sörby. Alldeles för mycket konstigt och hemska människor! Även många nya och bra med. :) Träffade några som ja tydligen kännt lite för länge sen. haha Det va lite roligt. :)

Minns bara att vi ätit pizza och träffat Linda och Sven och barnen lite. Sen åkte vi till Hagfors, spelade Bingolotto! Nej ja vann inte något!!! Nu är det kväll och ja ska titta på en film, fasst ja egentligen borde lägga mig. Ska upp tidigt, eller ja, tidigare än vad ja brukar gå upp. Ska ju börja en ny praktik imorgon, som förhoppningsvis är kul och som sen ska ge jobb om allt går som det ska! Jobb skulle ju va ganska så gött faktiskt. Va länge sen ja gjorde något nu. Ja hoppas det går bra. :)


Så nu ska jag gå ner och göra lite popcorn till mig och Andreas, sen ska vi krypa ner och kolla på skräck film så ja inte kan somna! Har vart livrädd dom senaste dagarna så skräck är väl inte det bästa att titta på just nu, men fan va bra det är. :) haha


Ha det så bra tills jag orkar skriva något ner. puss.


love

S


misslyckat


Gokväll! :)

Har vart ett par långa dagar nu, har vart hos Andreas syster för han har snickrat ihop en lekstuga, och jag har lekt med barnen. haha!

Nu sitter jag och Andreas hemma hos honom med en öl och ett vinglas. Ni kan säkert gissa vem som dricker vad! ;) haha. Finns inte mycket till förfest heller. Tjejpolarna åkte för länge sen, innan vi kom tillbaka till Ekshärad, så det va ingen ide. Sen gick vi upp till en av Andreas kompisar, och det gänget. MEN när vi kom dit drog dom bara. :o Hörde inte av sig nått innan eller någonting alls. Ja tycker om dom jätte mycket, men de va faktiskt lite kasst gjort tycker jag.. Men skit samma, då vet man. ;)


Nu ska ja försöka få igång party suget igen, efter allt misslyckande! Vilket inte är helt lätt. Kämpade med det hela dagen, så föll det pladask efter att vi blev lämnade... But I'll try!


Ni får ha det så bra mina kära vänner, och alla andra. ;) Vi kanske syns i skogen! puss



love

S


onsdag

Hej hej! Nu va det allt länge sen ja skrev nätt på den där bloggen. ;P Har ingen lust när man kan va ute i solen. :D haha.

Imorgon har ja en liten intervju, eller ett möte för ett jobb. Hoppas hoppas hoppas det går bra så ja kanske kan få börja jobba någonstans. :) Skulle inte va helt dummt det. :)


Ska åka till försökringskassan nu snart. Sist ja fick pengar så hade dom dragit någon jävla skatt på 500 kronor!? What?! Ofta man ska betala 500 i skatt, helt sjukt. Så ja ska dit och höra vad som kan ha blivigt fel, eller vad det nu är.


Sen ska ja lägga mig ute i solen och vänta på att Andreas kommer hit! :)

Va uteo ch gick igår också föresten, en hel timme. ;) Gick inte så fort, så ja blev knappt svett, men jävlar va gött det va. Kände mig jätte duktig faktiskt. ;) Ska försöka hålla igång det lite nu. ;P

Men ja måste stivka nu, puss..


love

S


torsdag


Godmorgon! :)

Nyss haft en mysig frukost med Andreas. :) Nu sitter jag och kollar läget på Facebook. Inte så häftigt egentligen, men de måste göras dagligen. ;) Rutin om inte. ;P

Ska va i Idas lägenhet nu under helgen. Hon är bortrest och hon behövde en kattvakt, så ja ställde upp direkt och tog chansen att få va ifred från folk ett tag. Det ska bli gött att få va ensam med Andreas, liksom bo själva för några dagar. Kanske inte sover där varje kväll, men ska ju va där varje dag och så.

Idag får ja besök också,  ska umgås och ja jävligt roligt. Det va på tog för länge sen det. ;)



Nu ska ja packa iordning och vattna blommor, puss..


love

S


valborg


Hej vänner!

Hoppas det är bättre med er än vad det är med mig. ;) Nej men ja är jätte sjuk nu igen! Kan inte förstå hur många gånger en människa kan bli förkyld! Det borde finnas någon lag. ;P


Har vart ute en hel helg igen! Måste ge mig med det. Blir ju bara dålig av det. :P I fredas började ja i Ekshärad, sen åkte ja till Hagfors, sen till Ekshärad igen! Blev mycket bilsittande den dagen. Igår va vi i Hagfors. Satt i staffa hela kvällen. Sen drog vi till parken. Men ja drog hem rätt tidigt, för ja är ju som sagt sjuk och fan vet allt. Men jag hade roligt i alla fall. :) Förutom att två 50 åringar satt och berättade för mig hur mycket bättre ja skulle se ut i mer smink! Idioter, ni skulle inte ens våga visa er för folk om ni inte va sminkade. ;P Suck it oldies!


Nu väntar jag på att Andreas ska komma hit. Ska mysa och spela Bingo Lotto! ;)  Kanske vi ska gå med i PRO när vi ända håller på! :D loves it.


Ska ner och käka nu. Men ja kanske råkar få till nått mer sen. ;) puss..


love

S


RSS 2.0