skiiiiit


Föresten, vi fick inte lägenheten heller! :(  Jävla piss skit dra åt helvete. :P Va sur och lessen hela dagen igår bara för det. Men det kanske ni fattar. ;)


hej

loveli



Hej!

Har inte skrivit på några dagar. Har vart ute eller hemma hos Ida, så ja har inte haft varken tid eller lust att sitta inne vid en dator. ;) Men nu skriver ja några rader, som ni kan få underhålla er med tills nästa gång. ;P haha


Har nyss kollat på några avsnitt med Big Brother, jävlar va tråkigt det är att kolla nu när inte Rodney är med längre. Blir lika lessen varje gång ja tänker på det. haha :P

I alla fall, jag och Andreas ska gå ut i solen nu. Sätta oss på en gräsfläck och må skit gött. ;) puss.



love

S


rodney <3


Det värsta som någonsin kunda hända har hänt. Rodney åkte ur Big Brother! Seriöst, va fan tänkte ni jävla miffon som röstade på Madde. Säsongens fulaste ch drygaste människa! Jeez, måste va någon hjärnskadad en som räknade rösterna. ;) puss.


Ska åka och köpa snus nu, dämpa sorgen efter Rodney lite. haha :P Nej men fan va synd att han åkte ur! Ja kan inte släppa det här spåret, så ja skriver kanske sen igen, och inte om Rodney. ;)


love


S


vin


Hej hej..

Började bli människa förut igen, så ja började dricka vin. Nu bär det utför. :) Helt underbart.

Jag, Ida och Andreas sitter hemma hos Andreas och dricker. :) Har inte en aning om vart vi ska ikväll, men det löser sig. :) Folk vill ha med oss till puben, vissa vill ha oss kvar utangör pubens dörrar. Får se hur vi gör. =)


Nu ska vi köra ölspel, får väl se om vi överlever. ;P

puss..


love

S


sucks


Ska snart åka till Ekshärad, men innan behövde ja lyssna igenom lite av banden som kommer till Arvika iår! Jag måste säga att det suger fetballe! Så jävla värdelös musik, och alla äckliga synthare som kommer gå runt med sina äckliga hår. ;) Blir störd. Det är synd som fan för Arvika är (och iofs, kommer alltid va) den bästa festivalen ever. ;P Bortsett från att dom nästan går i konkurs och måste ta dit bara synth band! Annars älskar jag dig Arvika. ;)


love

S

gårdagen i KORT


Hej.

Va ute igår, drog till Danne sen folkan. Det va så sjukt mycket människor där, plus ett jävla stort antal man aldrig hade sett förut! Har inte tid att skriva nu, för ja ska kolla på en musikal med jesus.


hej

full som en kastrull


Tjenare.


Hart vart ute och solat och tvättat bilar idag! Helt slut egentligen. Åt godaste grillköttet förut också! Skit samma, ja skulle bara säga typ, att ja ska gå ut och bli sten full ikväll! puss.


love

S

The Pretty Reckless

















update torsdag


Härlig förmiddag va!? Typ molnigt som fan. Jag hoppas det blir bättre efter att ja ätit frukost för då ska ja fan sola! :P Solbada eller molnbada, mig spelar det ingen roll. ;) Jag har fått rätt bra färg för att ha solat en dag, och för att va jag. :P Är ju så ljus så ja blir typ inte brun! Men iår tror jag att ja lyckas faktiskt. Måste skaffa mig en bikini bara! :P Jossa låna några när hon skulle bada, så bad ja henne slänga dom efter hon va klar, så att ja blir tvungen att köpa en ny!

En ny bikini varje ny sommar är ett måste! Minst ett par solglasögon varje ny sommar är ett måste, lika så skor, väskor, smycken, hårfärg och frisyr. Listan kan göras lång, ja tror ni förstår. ;)


Det va en helt underbar dag igår. Jag, Andreas och Lo låg ute på gräsmattan här hemma och solade och drack kaffe. Sen drog vi iväg till skateplatsen och va där ända tills det blev mörkt ute. Dock en måltid mellan. ;) Nu kan ja åka rakt fram och svänga utan att rasa av skateboarden! ;) Pro snart. ;) haha!


Nu ska ja gå och dra upp Andreas ur sängen så vi kan äta frukos. puss.


love

S


nervositet


Godmorgon! :)

Vaknade till fågelkvitter idag. Det va inte helt fel vill ja säga... Drog upp rullgardinen så solen sken rakt in i ögonen på Andreas! haha, jag tyckte att det va lite kul. :)


Åh jag är så spänd. Alltså jag är nervös så in i helvete! :D Det finns en lägenhet som jag och Andreas kanske ska flytta in i. Men det är en idiot som hann före oss. Men om hon inte vill ha den är den vår! Jag hoppas som jävla mycket på att vi får den! :D Men det känns faktiskt som att hon som är före oss kommer ta den. Det suger, men vi får se om några dagar! :)


Nu blir det frukost, puss. :)


love

S


ghosts


Jag har bott i det här huset i 21 år. Det har aldrig spökat eller vart nått sånt här! Men nu börjar ja seriöst fundera på om det kanske gör det. Just nu till exempel. I skrivande stund. :P Nej men fy fan ja hoppas att katten är inne. Det låter som fan där nere, och här uppe med! Blir helt störd. :P Bjöd över pedda, hoppas han kommer, i alla fall tills spökena har gått och lagt sig. ;)

S

tisdag


Tjaa.

Käka nyss frukost, nu ska ja ta på mig mindre kläder och lägga mig på gräsmattan och steka sönder! Ser ut som att solen är lite i moln, så ja får nog vänta ett tag. ;)
För så jävla varmt blir det inte avklädd i skugga. :P Btw, min bror tog första doppet igår! Helt galet! Ja badar knappt i juli för att det är för kallt liksom. :P haha

Ska ta med mig min bok nu, och gå ut, vi hörs. puss.


love

S


härlig dag



Alla människor! Är inte en solig dag allt man behöver för att va lite lycklig?! :) Ja, det tror jag i alla fall. En riktigt jävla stekande sol kan nog få vilken jävla idiot som helst att njuta. :)


Jag åkte till Hagfors idag, min bror skulle bli firad och släkten skulle komma, så ja kände att det skulle va kul att träffa dom så ja lämnade Andreas och åkte med mamma hem. :) Det va väl helt okej mysigt. :) Det blir alltid lika roligt. :)

Innan det i alla fall, satt jag ute och stekte i korta shorts och bh. Skulle nog ha sett lite konstigt ut, så tidigt på året liksom. Men det va ju för varmt för att ha linnet på sig. :)

Ja orkade inte läsa i min bok som ja höll på med, tro det eller ej, en om Paris Hilton! ;) Ja tröttnade rätt snabbt på den eftersom ja redan visste allt som stod i den. xD Det är rätt hemskt egentliegn. ;) Så ja började i en ny. Feting bra. :) Minns inte helt vad den hette men det är inte så noga, va inte alls det ja skulle berätta egentligen. Det va den varma solen ja skulle prata om men ja 'lost track' så att säga. ;)

Nu ska jag sitta och nöta vid datorn i en halvtimme, sen ska jag kolla på 'Dagens man' med Carolina Gynning. Har inte bestämmt mig om ja ska titta på 'Big Brother' eller 'Superstylisten Jonas' än. det får vi se sen. ;)


Ni får ha det så bra, puss.


love

S


psykbryt


Seriöst, ja ligger och kollar på O.C, ett av världens bästa program. :) Så helt plötsligt sprakar det till som fan och bilden bara försvinner! Ja blir fan lack av krångel alltså. :P


Har vart arg hela dagen känns det som, vet inte varför. Men minsta lilla småsak gör mig helt galen. :P Fråga Andreas! :)



love

S

måndag


Hejsan! ;)

Har nyss käkat frukost, ska lägga mig och titta på gårdagens Big Brother! Annie åkte ut va!? Men ja måste se det ändå. ;)

Har fått en ny liten layout också. Kändes som att det va på tiden! :) Har haft samma rosa leopard alldeles för länge. ;)
Så tack Jenny. :)



love

S

lördag


Hejsan hejsan! :)

Va ute och festade igår, så ja känner mig rätt seg idag. :) Men det får gå över snart, för nu ska ja titta på Big Brother sen dra ut och börja dricka igen. :)
Kanske ska grilla med Bea och David.

Vi kanske hörs sen. :)


love

S

tråkigt


Godmorgon! :)

Nyss ätit frukost. Tänkte bara kolla läget på facebook bara, och skriva lite här. Ska gå och göra nått annat snart, helt opeppad på att sitta vid datorn! :P

Kanske ska åka till Ekshärad idag. Får se hur ja gör, känns som att de inte spelar någon roll direkt. :)


love

S

sol och vänner


Hej igen.

Vilken underbar dag jag haft. :) Har vart ute nästan hela långa dagen. Vi cyklade iväg runt 11 först, skulle dricka kaffe med Bea. Sen drog vi ut med Lo och Ricky. Åkte lite skateboard. Sen åkte jag och Andreas hem och åt en sväng. Sen gick vi fyra ut igen. Gick runt och dom skatade lite. Ja har lärt mig att åka rakt fram och svänga btw. ;) Pro snart. ;) hehe

Nu är vi hemma i alla fall. Kollar lite på tv och så. Känns helt fel att sitta inne när det är så fint väder. Får se om vi drar ut sen igen, man vet ju aldrig. ;)

Jäklar va färg ja fått i ansiktet föresten. Är så glad. :) Det finns bevis på ett underbart väder. :)


Nu ska ja sticka, kanske hörs sen, puss..


love

S


<3


Vaknade upp helt pigg och utvilad idag. Såg att det va underbart väder, så ja flög upp ur sängen. Nu har vi ätit frukost och gjort oss iordning. Vi ska ta våra kära cyklar (igen) och dra iväg och möta lite polare och sådär.

Vi hörs kanske sen, puss.


love

S


vår nytt


Nu när det är vår, längre dagar, soligare dagar och bara glatt, ska ja fixa iordning layouten. Kommer få hjälp av en polare. Ja kan inte ett skit sånt själv. ;)

Så snart mina nära och kära, ska även min blogg bli ljusare och fräschare. ;)

puss på er.


love

S

bad update


Egentligen är ja för förbannad för att blogga, det kan lätt bli fel då. Men ja ska ända skrapa ihop några menigar!
Jag skulle gärna berätta om ja kunde, men de går tyvärr inte.


Va nyss ute på en cykel tur. Åkte till älskade arbetsförmedlingen och domus. Nu sitter ja och nöter Skrillex och äter nappar. Det är så skönt med våren nu så det är inte sant. :) Det är en sak som verkligen kan göra en glad, hur arg eller lessen man än är. Ett riktigt jävla skönt väder. :D
Sommaren är inom räckhåll mina vänner. :)

ska kila, puss


love

S


en 'vårens första'


Hej! :)

Ja fick faktislt inte tid att skriva något mer igår! Va ute och gjorde massa saker. ;P

Men vilket jävla underbart väder vi fick ha igår. Det går inte att beskriva min lycka i ord. :D Tyvärr ska det regna idag, men just nu är det iaf 11 grader hemma hos mig! Vi får hoppas att det blir sol ikväll. :)

Jag och Andreas tog oss årets första cykeltur igår kväll. Pumpade upp två stycken och tog ett varv på Hagfors. Ja va så lycklig när vi for fram i VARMT väder så ja trodde ja skulle svimma och trilla av cykeln. ;) Haha



Nu ska ja dricka te och spela Sims 3. ;) Mitt absoluta favoritspel. haha! Säkert skit många som tycker det är löjligt och skrattar, men då säger ja bara dra öt helvet för ja älskar det. :D


love

S


måndagsbarn



Hejsan!

Måndag igen kära vänner. Jag sitter och förbereder mig för ett möte på Arbetsförmedlingen. Lika kul varje gång det! ;) Har 10 minuter på mig innan ja måste åka.

Så ja tror att ja avslutar här, så ja kan fixa det sista innan ja drar. Men ja antara tt ja säkert skriver nått mer idag. Annars blir det ett litet måndagsavsnitt. ;) haha

puss



love

S

fredagsmys


Hejsan!

Äntligen kan man ta det lugnt! Har vart i Torsby idag. Hämtat min gitarr äntligen, och träffat lite folk. :) Mysigt. Inte varje dag man träffar dom gamla godingarna i Torsby.

Nu ska ja snart ta första ölen, sen bli full. Får se om ja åker till Hagfors sen.

puss.


love

S

underbara hund


Godmorgon! :)

Tog mig någon öl igår med några kära vänner. Det va riktigt mysigt faktiskt. Liksom bara dricka lite, umgås och ha kul. Det slutade med klädpoker, mer säger ja inte. xD


Jag har hittat en hund jag vill ha. Eller i alla fall rasen. Jag ska slänga upp en bild så ni förstår vad jag menar. :)

Ser ni eller! Tänk om jag hade en sån liten underbar en. :D




love

S


söndagsverk


Happy söndagsmorgon allihopa!

Mitt huvud värker lite, ja är mätt och nu ska ja lägga mig i sängen med min Andreas. Jag kanske orkar skriva sen. Om inte, så hörs vi en annan dag. ;)

pusss

PS!


SHIT!

Vilken jävla gigantisk bild! Det visste ja inte. Fy den tar ju upp hela skärmen. haha Men ja orkar inte krångla, ni får ursäkta mig och ta ett glas till så glömmer vi det här!

puss

utgång och ingång


Hejsan! :)

Nu har ja äntligen gjort mig nästan färdig. Har bara mascaran kvar! Tog nyss första glaset vin, och ja måste säga att det va nog det godaste ja någonsin druckigt. (Ja, godage än tre apor) ;)
Hidden Rock heter det! Ja dricker dock 2007s årsmodell eller vad det nu heter ! :D ahah Men alla ni vinälskare, testa det. Helt underbart. ;) <3






Så nu kommer Andreas och hämtar mig så åker vi till Ekshärad. Det kommer va röj som fan, så kom dit. ;)

Med hjälp av smink kan man få perfekt hy. love it. :)



Nu avslutar ja innan jag blir full! haha
puss


love

S


I'm gonna eat you


Jag visste inte alls att Ke$ha släppt nya album! Det näst sista 'Cannibal', är helt grymmt! Plus att låten Cannibal är grym. Skönaste texten på länge. ;) Allt hon gör är bra, bara så ni vet. ;) puss.

Läs det! :)



I have a heart, I swear I do
But just not, baby, when it comes to you
I get so hungry when you say you love me
Hush if you know what's good for you
I think you're hot, I think you're cool
You're the kind of guy I'd stalk in school
But now that I'm famous, you're up my anus
Now I'm gonna eat you, fool

Whenever you tell me I'm pretty
That's when the hunger really hits me
Your little heart goes pitter patter
I want your liver on a platter
Use your finger to stir my tea
Then, for dessert, I'll suck your teeth
Be too sweet and you'll be a goner
Yep, I'll pull a Jeffrey Dahmer
Älskar det :)










love

S


lördag morgon


Usch vilket tråkigt väder det är idag. Helt grått och mulet. Hade vart bättre med en solig och varm morgon så man kunde ta på sig solglasögonen och gå på en härlig promenad. Ja blir inte motiverad av sånt här väder alls!
Ja va ute och gick och sprang en sväng igår, halva halva typ. Det va jävligt gött. Kom hem och kände mig duktig. ;) Jag har lite träningsverk i låren, så det skulle behövas en liten promenad idag med. Lätta på trycket liksom. Får se hur ja gör. Blir vädret bättre lovar ja att gå ut. :)


Sitter och avnjuter lite Carrie Underwood nu. En av dom snyggaste och bästa countryartisterna som finns. :) Blir sugen på sommar. :D
Fasst det är ja väl hela tiden kanske. ;)


Nu ska ja göra en kopp te. :)



love

S


/dance


Hej! :)

Hoppas alla mår bra, för ja mår som en prins! (prinsessa). Har haft världens bästa sömn inatt, och vaknade helt utvilad runt nio. Det kan göra en dag riktigt bra det. :)

Nu ska ja pumpa min mp3 full med Rihanna och Promoe, sen gå ut och gå eller springa en sväng. Känner att det är idag det ska hända om det någonsin ska bli av. haha ;) Ja gissar att det blir en kort men intensiv spring tur. ;) haha


Kanske skriver något sen. puss


love

S

RSS 2.0