csi

Hello!
Just nu sitter ja hemma hos Josefin.. Vi ska se på den tredje och avslutande delen med CSI! can't wait. :D Skit spännande va det igår. Så ja är pepp. ;) haha

Jag tror ja ska ta mig ett stort glas vatten nu och dyka ner i chips påsen. ;)


byee

mys dag

Godmorgon allihopa!
Det här är en jätte mysig förmiddag. Jag sitter och dricker te, lyssnar på världens bästa Beyonce och bara mår skit gött. :) "smash into you" Blir lätt dagens låt alltså. Den ääär så mysig. :)

Nu ska ja skjutsa mamma någon stans. Ta ut pengar eller nått. Jag halvsov när ja svarade på smset. Får nog gå och kika på vad ja lovat göra nu. yes.


xoxo


do tell

Okej folk. Nu har jag en sak att fråga. Alltså, ja tycker att mina inlägg här är skit tråkiga osv.. Ändå har ja rätt många läsare.. Så då undrar jag nu. Vilka är ni? Så om ni orkar, och bryr er så får ni gärna slänga in en komentar och berätta. Haha, skulle ja skit kul att få veta vilka ni är allihop.! ;)

PUSS

oooh <3

Som ja sa till Anton förut, han vill ha mig, men han vet det inte än. Lil wayne alltså, inte Anton...



 












kicking and screaming

God middag alla!

Idag gick jag faktist upp klockan 10. Så himla skönt. Gick upp, tog en kopp te och gav min bror skjuts till skolan.
Han fyller år idag. Grattis. ;)  Så ja kände för att va lite snäll. ;)
Sen på vägen hem åkte ja och handlade åt mamma, och köpte blommor och sånt. Så nu är det fixat. Bara att må gött resten av dagen.

Sitter och dricker kaffe just nu. Jävligt gott.





observera den grå pricken på min kind. Skulle ta bort dom röda ögonen som blir, så råka ja klicka på kinden så blev det sådär. xD haha orka.






Nej nu får det va slut på dummheterna. Kilar. byee ^^


orka bry sig om rubriiiik

Go kväll alla nattugglor, eller aa, morgon människor om det är så. ^^ Jag satt nyss och kikade på youtube, på vakna med the voice. Som för övrigt är bästa radioprogrammet ever. Ja, Katrin Zytomierska är med hur ofta som helst där, som "tyckare". Hon tycker nått om allt helt enkelt. Visst, hon är rätt grov, hon skiter i om hon kastar skit på folk eller hänger ut någon. Hon bara kör på. Men det bästa med henne är, att vad hon än säger om typ Kissie, eller Blondinbella eller vilken av dom där bloggerskorna, så är allt hon säger så jävla sant. Att Kissie är en jävla tönt det visste alla redan. Men hon har så jävla mycket att säga om allt. Så hon får fan dagens, och veckans, och fan månadens pris på, jag vet inte vad. Men hon är sjukt grymm.


Sjukt kort dag har det vart idag i alla fall. Blev väckt klockan ett nånting som ja sa förut. Sen gick dagen sååå fort. Har fikat med Jossa, sen suttit hemma hos henne i några (många) timmar. Sen helt plötsligt va klockan halv nio eller någinting. Så kom ja på "shit ja har inte ätit NÅNTING idag". Inte ens frukost. Den bestod av ett stort glas cola light och... Ja minns inte vad. Kanske bara va det. Nej jag minns faktist inte. Inte så noga. Käkade ju när ja kom hem så what's the problemooo. ;) hihi


Nu tänkte ja gå och lägga mig. Vet inte riktigt vad jag ska göra mer nu. Känner att ja fått ut allt som går att få ut av den här natten. ;) Synd bara att min tv gått sönder då, så ja inte kan se på den. :( sucks to be me. haha nej, det gör det fan inte. ;)
Fan nu pratar ja om oviktiga saker igen. Orka. ;)






xoxo ;)


its miss anka baby

Hej Hej!

 Kom hem från Josefin nu igen. Kul och mysigt idag med. ;) Som alltid. ^^
Nu kollar ja på Svenska Hollywood fruar. Ja tycker Anna Anka är den bästa ever. Hon säger exakt vad hon tycker and i love it. :) Inte många som vågar det. Plus att hon har snyggt hår som fan. ;)





awesomemem

mornin'
Vi tänkte båda gå upp tidigt idag, ja och J, men hon ringer och väcker mig klockan halv ett. haha Känns rätt värdelöst. Undrar vad den här dagen har att bjuda på. ;)




Ja tror hon är grymmaste bruden ever.!










skön dag för en söndag

Idag då, hr vart som vilken dag som helst nästan. Åkte till Pedda förut en sväng, vi snacka lite, gick över till Magnus och spelade lite tv spel. Helt okej kul. ;)
Nu kom ja nyss hem från Jossa. Det blev lite knepigt där i början i en timme (!!) haha men det fixade sig. ;)
Vi pratade om typ allt, drack te, åt morötter och dipp. Jävligt gott va det. Vi hade bara mysigt helt enkelt. :) Så nu sitter ja här, ska bara skriva lite sen gå och lägga mig. Klockan är ju trots allt snart tre.

Det har blivit många sena kvällar nu på sista tiden. Verkar va så att alla ja känner är nattdjur, det är ju inte ja. Jag gillar ju morgonen mer. ;) Men ja har typ ställt om mig ät och sov klocka verkar det som. hihi Nu pratar ja rätt mycket strunt, kanske för att ja är trött, vem vet. ;)

På tal om ingenting så börjar jag få rätt många läsare. Vet inte vilka ni är, men roligt är det. Alltid kul med folk som är intresserade av mig. hihi Jag är rätt viktig, och det är skönt att folk börjar fatta det. haha (!) Så keep up the good work friends, så ska ja. ;)


Men nu i alla fall alla små sötnosar, (yes, det skulle bli weired om ja pratade så ;) )ska ja krypa till sängs, haha eller ja, ja ska väl gå, men ja ni fattar. ;)


xoxo ;)

söndagsparty med stina

Hej söndag.

Har haft en riktigt bra helg. Vart nykter hela tiden. Va rätt länge sen ja va nykter en hel helg faktist. ;)

Fredag:
Va hos Magnus med Pedda och Tobias. Vi hade spel kväll med snes och grejjer. Skit najs va det. ^^ 

Lördag:
Igår asså, va lite överallt. Va chaufför åt mamma och hennes friends. Men ja va även hos Ricky, Danne och Milano en sväng. Sen tillbax till Danne och kolla på ufc. Kollade på en match sen blev ja så trött så ja drog hem och la mig. ;)

Idag då, vet itne vad som händer. Kanske ska träffa Jossa sen en sväng ikväll när hennes boy åkt tillbaka till jobbet. Eller ja tror han ska det iaf. Äh, itne så noga. ;) Får väl se hur det blir.

Earth hour igår, helt okej att sitta hemma i mörkret faktist. Hade ju datorn på men dom drar ju inte så mycket. :)
Nu ska ja sätta mig och kolla på dom två senaste avsnitten med Lost, som ja missat. Glömde ta hem dom förra veckan och skit. Men nu har ja dom snart. :D

Så vi hörs.

xoxo ;)


earth hour

Earth hour nu! Men ja sitter ensam hemma i huset och ja känner inte längre lika mycket pepp!









fredags mys

Goddag friends.!

Först vill ja ta tillfället i akt och be om ursäkt! HAHA neeej :D sorry danne ;)

Va och solade förut. Va ett tag sen nu, men det va jävligt skönt va det. :) Sååå värt 10 spänn. haha Jag hittade ett jätte fint halsband på golvet när ja va klar. Så ja tog det och gick iväg för att leta efter någon som jobbde där på sjukhuset, men som vanligt finns det ju inte en själ där om dagarna så ja fick helt enkelt gå tillbaka genom den långa korridoren och lägga tillbax det lite prydligt på bordet inne i solarie rummet. Hoppas det hittar till rätt ägare, så att inte någon annan tar det.. =/ :)

Nu har jag stått och lockat och fixat mitt hår i fucking evigheter. Äntligen klart. Blev väl helt okej bra I guess. ^^ Weird ass bild det här iaf. ^^
 





Det där blev så dåligt uppsatt, så ja fick göra om det, men ja tog ingen ny bild. Så ni får se den där ändå. ;)
Kolla i spegeln. Ja skratta som fan när ja såg mig själv där. xD hehe




Men nu kära gott folk, ska ja bege mig till Pedda och Magnus. ^^ Se vad dom håller på med. Får se vad som händer lite senare. Men ja kommer inte dricka för ja tar bilen. ;) Palla gå liksom. haha ^^

Ja ja ni får ha det bra babes.

xoxo ;)

najs dag

Kom nyss hem från Pedda, vi satt och kika på youtube lite. Jävlar va mycket roligt det finns där alltså. Världens bästa uppfinning. haha


Idag annars då, har inte hänt så mycket mer än att ja åkte till Munkfors, till Emma och salongen. Hon test rullade upp håret, och under tiden catchade vi upp lite. ;) Myyys. ^^

Sen har jag väl bara vart hemma.. A just det. Ja åkte till Ricky en sväng. Alex, fredd och Davve va där. Jag ska slå ner Alex och Fredd någon dag. Vänta så ska ni få se. Jävla drygt folk. ^^ haha ;) Men dom kan va lite bra ibland med. ;) hehe Blir väl tvungen att skriva så om ni kanske läser pöjker. :)


Min tv slutade fungera igår btw. :( Det va just därför mamma köpte en ny till vardagsrummet. Så vi ställde bort den gamla ett tag, så en dag började den plötsligt fungera igen, så vi tog upp den till mitt rum för min förra lilla tv hade ett trasigt scart (?) uttag så ed gick inte att kolla på film.. MEN NU har den här också slutat funka igen.. :( Så nu kan ja inte somna till tvn längre, vilket suger rätt så mycket. Jag får väl börja läsa i någon bok igen då. hihi

Jag håller faktist på med en rätt bra en, som andra världskriget någonting.. Inte om kriget för det skulle suga men om andra grejjer, runt om. Palla förklara, men den är bra. ;)
Så ja får väl gå och läsa lite i den tills jag somnar nu om kvällarna/nätterna istället. Blir nog bra det ska ni se. ;)


Så nu säger ja god natt, sov sött ^^

torsdagen den 25 mars 2010 klockan 14.20

Hejsan hoppsan ^^


Idag för en gångs skull kommer det hända något. ;) Jag ska till Munkfors. hehe. Emma ska göra nått med håret ja vet inte.

Men nu börjar det bli bråtton så ja måste skynda.

pusss

shopping dag


Nu köpte jag äntligen den där thist grejjen som ja såg. Jag hade tänkt köpa den i grön eller svart. Men sen när ja testade dom va den gråa mycket snyggare. ;) Det är ett typiskt Stina plagg kan ja säga. ;) haha





en plaggs shopping ;)

Hello, jag vaknade upp imorrse. ;) hehe

Nu ska jag och iväg och testa en skit snygg lång tshirt elr vad man ska kalla det. Ni får se sen om den blir med hem. :D åååh ja hoppas den sitter bra. :D



jobbig nattpromenad

Måste bara berätta om min hemska nattpromenix. Ja gick ut, ringde till Emma och vi pratade på som vanligt. Sen fick hon ett samtal från hennes kille och va tvungen att ta det. Då hade ju jag tid att kolla runt omkring mig, då helt plötsligt kom det en person rakt mot mig med ficklampa.

Jag som är fittigt rädd på kvällar höll på att skita ner mig av rädsla. Så när Emma kom tillbaka till telefonen började ja gå en skit lång och dryg omväg för att slippa gå mot ficklampe mammen. :P Men då helt plötsligt när ja kommit runt Milan ser ja en annan jävla person gå mot mig. Så ja stack tillbaka till en mörk ingång till dagiset och smög på den personen.

När ja stått där och kollat ett tag, försvinner personen bakom en snödriva stor som ett hus, ja blev livrädd igen och hade typ panik i mobilen med Emma och skyndade hem. NU är ja äntligen säker.

Ja berättade för mamma om ficklampe mannen. Jag blev lite lugnare när hon berättade att våran granne som har en hund brukar gå sista promenaden med ficklampa. Så det va ingen seriemördare, ÄVEN om hunden är läskig som fan.
Men den maskerade försvunna mannen bakom snödrivan är fortfarande på fri fot.


Jag hatar kvällar.

hej mitt vinterland

Fan att det kom snö igen. Efter att ha haft vårkänslor sen februari (!!!) trodde ja verkligen att våren va här nu. Men nej det va ju dummt att tro. ^^ Denna vintern kom tillbaka fortare än kvickt. Men ja är sjukt glad över dom fina dagarna vi fick ha. ;) Haha

Va en sväng hos Jossa nu. Vi tog en kaffe på wiener, lika dyrt som vanligt. Alltid lika trevligt att umgås med den flickan, det tar aldrig slut på saker att prata om där inte. ;) love it. Just det, jag måste sluta att säga så. haha Jag tror det kan bli lite jobbigt med folk ja pratar med och för dom som läser. haha Hon fick i alla fall ett bråskande samtal och va tvungen att springa iväg. Så ja trog hem ja. Nu sitter jag här, som vanligt. ;)


Imorrn fyller lilla Nusse år. ;) Det är min kissemiss för dom som undrar. ^^ Gulligast i världen är han. ;) hehe


Måste bara få klaga lite över spotify nu. Den där jävla reklamen tar död på mig snart. Nu va det reklam i säkert fem minuter. Okej för lite reklam, men när det är lika långt som ja vet inte va pallar ja inte. :( fy. Men ja orkar inte skaffa permium heller, det har ja inte råd med. ;) Så ja måste väl stå ut antar ja. Men klaga på det får ja. ;) hehe


Jag saknar min Mats. Har gått nästan tre veckor sen ja såg honom nu. :( My god, jobbigt att han bor så långt bort ibland. Men det är såå värt det ändå. Bästa nörsken som finns. <3 ;)

måndag

wzup!? ;)

Det har vart en galen helg fan. Festade båda dagarna. Låter väl inte så galet, men det va det. hehe Jag pallar inte berätta allt för det kommer ta flera timmar känns det som. Så ni får nöja er med det här. ;) hehe

Såg nyss Telephone videon igen nu, med Lady gaga och Beyonce. Asså ja dör. Jävla va bra den är. Plus att Beyonce har stigit i mina ögon som fan. ;)


joks

Hello sunshine.

Jag är vaken efter en kort med hård kväll. ;) Började henna hos Danne, jag och Ricky. Sen kom det några typ Anton och några brudar eller nått. Hände inte så mycket där så vi drog till Strisse och Therese. ;) Alla dom skulle till Milano, så ja blev med en 16 åring eller nått. Vi gick till gärdet.
Blev lite dummt hemma hos han vi va hos mot slutet. Men det löser sig väl.. ^^ 

Sen skulle ja försöka hitta Ricky, men när ja ringde till hans mobil va det nån annan jävla idiot som inte kunde beskriva vägen från gördet till sättra. Jävla cp. Blev fan galen så ja sket i dom och försökte hitta hem istället. :P Va så jävla långt hem så ja va tänkt att lägga mig och sova ute. Jag orkade fan inte gå. Jag har ett antal paauser sittandes på biler alltså. ;) hehe mysigt mitt i natten. ^^



Nu kännes det i alla fall att det är vår. Solen har börjat kika fram, snön smälter. ;) love it. Om ett litet ögonblick är det sommar. ;)







TOE MAY TOE

Ha, alltså. HAHA den här viden måste ni se allihop!!! :D

http://www.youtube.com/watch?v=xjdBCeUdAmI


Det finns INGET roligare än den där asså. Ja skrattar ihjäl mig varje gång ja ser den. :D

No there ain't no scene in the V.I.P.

Åker till Danne-disco och Jersey nu ja. ha det gött gössar


kafferast

Hej igen.
kaffe blev det, med Simon och Hedvig. Va rätt mysigt. Drack latte, världens gosaste det. ;) Plus ett glas vatten med gurka i.. Va skit misstänksam fört, men de va jävligt gott. :) Friskt som tusan. ^^


Saint Patricks day

Hejsan!
Jag ska försöka bli mer aktiv här nu igen, har vart lite dåligt med det på sista tiden. ;P

Igår gick jag till Erik, där satt Simon, Hedvig, Mattias och en dude till som jag inte har en aning om vem han är. ;) haha Men han va kul iaf. :P Vi hade mysigt med gitarr och öl. Det vad ju Saint Patricks day. Den irländska nationaldagen hörde ja något om. Ja det va spännande. ;) haha


Idag ska väl jag och Hedvig gå och ta en kaffe, och prata ikapp några år. ;) haha Nej då, men vi ska träffas iaf. Va så länge sen man träffade flickan på riktigt. :( Så det är bra att Simon bor i Hagfors, för då kommer hon hit, och att Mats bor i Norge, får då kommerja dit. Hm, nu pratar ja bara konstigt.

frukost, hej

hellre norsk än fredrik ;)

Hej hej, igen... typ..

Kom nyss hem från Hannah nu. Jag, hon, Hedvig och Simon satt och pratade, drack lite vin och öl och hade det bara gött. ;) Det är vad man kallar en mys kväll. haha ;)

JA jag har en nörsk pojkvän med alla töntar (fredrik och danne) verkar ha svårt för det. Till er säger ja, skaffa er en egen jävla brud iställe. NEJ synd för ni får ingen! Stackars er!


Ska lägga mig nu. natti


soliiit

Har vart en ganska lång dag idag känns det som. Gick med en lapp till ams, där träffa ja Sunni och Jennifer. Vi tog oss en sväg till Hagälven, sen in till Hagfors igen. Jennifer skulle hämta nått. ;) Sen drig ja till töntarna. Dom har ja vart med hela dagen typ. Danne har aldrig träffar en norsk! HAHA tönt. ^^


Kanske ska ut en sväng sen och träffa Hedvig och Simon. Eller ja, dom ska och kolla på Hannahs nya lägenhet. Så ja kanske bli med dit om hannah montana tillåter. Märks.


kilar. bye


keep on walking

Hej igen. Jag har inte vart så aktiv sista helgen, men jag har haft fullt upp. ;) Har festat í helgen, umgåts mycekt med folk om dagarna och sådär. Har typ inte vart hemma någonting. Men nu har jag en sekund över, su nu uppdaterar jag lite grann. ;) hehe

En grej, melodifestivalen. Hon Anna vann ju. Då tyckte jag det va heklt okej, för låten är ju bra. Men ju längre det går, för varje sekund som går blir ja bara mer och mer arg över att Salem Al Fakir inte vann! Fy fan, så nu är jag skit pissed över att han inte vann för han är så jävla bra! :( jävla anna.

Idag ska ja lämna in en lapp så ja får cash. ;) Skulle ha gjort det igår egentligen, men ja vaknade fan halv 4. Herre gud, det har jag inte gjort på as länge.. Så ja ska väl åka iväg med den nu snart.. Skulle ringa Jossa också. Hm, undrar vad det blir. ;)

tralala

Kul kväll igår. Började med att ja gick till Pedda. Skulle säga hej till han och Linus. Sen skulle dom se på film, så ja drog till Ricky. Dom spelade poker, ja satt och kolla typ. Sen kom Karin och Åsa.. Mm, jaa, ikväll vet ja inte vad som händer, men nu orkar ja itne skriva mer.
hej ;)

sunshine on my window

Jaha ja, hej hej.

Det har typ inte hänt så mycket idag heller. ( VA!? :o ) Gick upp 8 för fan, skjutsade Filip till skolan, blev fett arg på nån jävla brud som gick över hela vägen. Tänkte köra över henne. Jävla brud. Sen hem, köra yoga, sitta vid datorn tills klockan blev cirkus maximum kvart över 9, då ja kom på att ja skulle åka iväg med bilen klvart i 10. Helt plötsligt blev de sjukt bråttom.

Det tog en timme nästan för han att byta, det som skulle bytas... Jag tror han försökte va lite rolig, för de va nån exäring där, elev elr nått. Ja han va konstig han. Typ tittade hela tiden. xD haha Skit samma. ^^

Ja åkte till mormor sen. Vi drack kaffe, tog en mysig promenad i solen till Sätta och sa "hello" till Theo, gick hem och åt mat.

Btw, jävla va skönt det är att köra nu när man inte behöver va rädd för att halka ner i nått jävla dike. ;) Gick väl i 120 hela vägen hem. love it.

vårig dag

Bra dag idag. Slog upp ögonen och såg att solen va på väg fram. Fan va skönt. Jag har så mycket vårkänslor så jag vet inte vart jag ska ta vägen. :D  Började med att ja åkte till jobbcenter, aa det suger ju. ;) Sen träffade jag Jossa litegrann, vi tog en kaffe på wienerkonditoriet, lika mysigt som vanligt. Vi tog oss en sväng till bolaget och Annes. Ja köpte nagelförstärkning, den är skit bra. Så alla som behöver starkade naglar, gå till Anne, hon fixar det. ;)
Jag träffade "boysen" också, vi gick en helt onödig sväng runt Hagfors, sen hem typ. Jag ska väl tillbaka dit när ja skrivit klart det här. ;)

Så det har vart en underbart bra dag idag. Fika, roligt folk och SOL kan göra en Stina sjukt glad. ;)


Sen, Lizette, vem fan du nu är, inte för att jag bryr mig, men aa iaf, det är inget fel med att va 12 år. Men om man är 18 (tydligen) tycker ja det är sjukt lame att bete sig som en liten unge. Thats it.!

jobbcenter = bajs

Tjoho!

Gick precis upp, nu bär det av till Jobbcenter. Jag spyr på skiten gör ja, jag hoppas så jävla mycket att ja får jobb i Oslo snart asså.. Så ja slipper det här. bläää :P

cooooling

Lady GaGa är nog världens coolaste brud. ;) haha Hon bara skiter i allt och kör sitt eget jävla race. cred. ^^





:D

En grej till föresten. En brud, hon verkar skit lame och ser ut som 12. Så ja frågade henne helt enkelt om hon va typ, 12 år. ;)

Svaret blev:
HAHA nej jag är TYp 18 :)
ja men det där är min stil & mina kläder och jag gillar dem :) men du behöver absolut inte göra det! ha en bra dag1

onsdaaaag

Jag åt nyss det äckligaste på länge. Typ någon kyckling grej, hemskt va det, så ja kommer väl bli hungrig snart igen. :P

Jag kollade på förkväll nyss, det va en tant med som kunde känna av och läsa enegri eller något sånt. Hon "spådde" Carolina Gynning. Jag skrattade hjäl mig nästan för hon lät så himla konstigt när hon "kännde in" energin. haha ;)

Jag har sökt massa jobb idag. I Norge ffs. Just nu är jag 50% säker på att ja ska åka över gränsen och jobba, för här finns det ju inga jobb. Inte några som jag får iaf. :P
Så snart Oslo, snart ses vi förhoppningsvis. ;)

Godmorgon!

Nu har jag äntligen kommit upp. Va skönt att ligga och dra sig idag i den varma sängen. haha ;)
Jag sitter och funderar på om jag ska åka och sola, och ja tror jag har bestämmt mig för att jag ska. HA ;) Ja måste bara klä på mig och åka och fixa pengar. hihi Sen bär det av till sjukhuset. Det är billigast där. ^^

Jag har tagit det lugnt med hur lång tid jag har solat dom andra gångerna, men det verkar inte hända nått förutom att jag blir proppfull med fräknar i facet. Men ja tycker det är gulligt så det gör mig ingenting. Men nu vill ja bli brun. :)

SÅ vi hörs.
pussss


nytt försök


HÄR är bilderna som skulle visas i förra inlägget ;)










kkkkkkk


love it!
Ja tycker Kissie är det fulaste som finns. Hoppas hennes implantat börjar läcka.! ;)







tisdagsångest

Tisdag. Jag har typ inte gjort nått idag, förutom tvättat bilen med mamma, och sökt ett jobb. haha :PMen ja orkar inte bry mig om dagarna. :P

Som sagt, ja va ju hos Emma igår. Jag fick en present av den ängeln. Body lotion, Paris Hiltons "Just me". Den är helt bra. ;) love it. tack igen emma.

Jag saknar Mats också, det blir bara värre och värre för varje gång vi ses. ;) Fy fan det är jävla hemskt är det.
:( Men det är ju bra antar ja. Hade ju vart sämre om ja aldrig tänk på han. Right!? ;)

Nu kallar maten. Byee

norge weekend

Hej!

Det blev ingen update när ja kom fram. :P Inte på hela helgen heller, så ja gör det nu. ;)

Som sagt, ja åkte till Mats, och Oslo i fredags. jag fick åka i 5 timmar innan ja kom fram. Fy fan. haha Plus att bussen till Karlstad va försenad så ja hade bara 5 minuter på mig att gå från bussen till tåget innan det gick. Jävlar va fort ja fick gå. ;)
Ja i alla fall, när Mats kom och mötte mig på stationen, gick vi runt i Oslo i någon timma sen så åkte vi hem till han i Nittedal. 50 spänn kostade det. Skit dyrt. :P Han har världens gullligaste hund. ;) Resten av fredagskvällen låg vi hemma hos han och såg på film. :)

På lördag åkte vi till Eidsvoll, till Torra och Marianne. Dom drack öl men ja sket i det för ja pallade inte köpa. Det är ju svindyrt med alkohol i Norge. Det kom fler folk, typ Steinar, Monika, Erik och Knut tror ja han hette. ^^ Det va helt okej i början, sen fick ja ont i huvudet. Anledningen till det kan ja inte säga, för den personen kanske läser det här. ;) hehe Ja, vi sov över där och åkte med Erik och Monika hem på söndan.
Jävlar va trött ja va hela söndan asså. Helt galet. Plus att det blev krångel med bussar och tåg som ja skulle med på måndag (idag) ;) Men det löste sig, för Mats är den bästa som finns och han blev med mig till tåget, och han gick upp jätte mycket tidigare än vad han egentligen behövde. :)


Nu sitter jag hemma hos Emma, hon vill någonting, så det är bäst ja avslutar.;) haha




Ja, nu har ni fått en kort sammanfattning av min Norge weekend. ;) enjoy 

uppe med tuppen

En verkligen god morgon.! :)

Ja känner mig peppad. Lite lustigt, ja ska ju bara till Norge! Haha ;) Nu är allt fixat, så nu ska ja bara vänta på att få gå till bussen..


Ja, klart ja uppdaterar när ja kommer fram. ;)


;)

Nu har jag nästan packat klart, eller ja, jag har packat hälften. Åh jag hatar att packa. För det första vet ja aldrig vad jag ska ha med, och sen brukar det alltid bli alldeles för mycket. Plus att ja sitter vid datorn nu, och ja målade nyss naglarna. Ja kommer få va uppe hela natten om ja ska packa i den här farten.. sucks. Jag borde väl slita mig. ;)


Jag har ont i hela ryggen också. haha Måste ha blivit efter att jag simmade min 20 långa längder.


men nu måste ja lägga på ett ryck, sen sova.

dan före dan

Goddag alla!

Imorgon åker jag till Mats, äntligen. :) Halv 10 går bussen till Karlstad. Den tar ca 2 timmar, sen är det typ 20 minuters väntan tills tåget går till Oslo. Jag ska åka i ca 5 timmar imorrn. Så jävla drygt, fy fan. Men det är ju lätt värt det. :)

Jag måste bara berätta om en skit bra deal jag och mamma gjorde igår kväll. Etrersom jag ska till Mats imorgon, och han bor i Norge nu så är tåget ganska dyrt. Så, mamma sa att om jag dammsuger där nere och torkar ur alla fönster så betalar hon en vända. Alltså behöver ja bara betala en. ;) Sparar några hundra där, love it.

Så nu har jag en paus i städningen, ja sitter och fyller min nya 2 gb mp3 med musik som ska räcka i 10 timmar. :P haha Man vill ju inte höra på samma låtar hela tiden. ;)


movienight

True Blood, säsong två har premiär nu, as we speak. ;) Men jag har redan sett det- jag orkade inte vänta sen säsong ett tog slut, så ja tog hem det istället. värt <3 Så, ja tittar inte på det nu. ;)


Nu ska jag se Bröllopsfotografen, Twilight- new moon eller Forgetting Sarah Marshall.. hm!? Har inte riktigt bestämmt mig än..

Sen ska jag sova. Såå, ni får ha det bra tills vi hörs igen. ;)

love it <3

Idag har Alice in wonderland världpremiär, imorgon i Sverige! Den filmen ska jag se på bio. Den här filmen har alltid varit min favoritfilm, sen jag va en liten flicka. ;)




godnatt

Nu ska jag gå och lägga mig, ska bli skönt. Är helt sjuk trött. Kanske för att ja simmade förut?! ;) vem vet. hihi
Ni får ha det så bra bebes ;)

en ät

Ibland är det fan svårt att förstå vad den där gössen pratar om.. ja fattar inget FORTFARANDE?




simma lugnt

Hej hej!
Nu har jag äntligen kommit hem igen. Jag har varit och solat och simmat. Jag simmade 20 längder. Det är typ bra eller!? ;) hehe Ja tycker det är skit bra. :) Jag blev tittad på av badets ägares son. Ja, folk här i kring vet ju vem jag menar, men ja tänker inte säga några namn. ;) Haha Ja han är väl typ inte så snygg han. gött. ^^



Nu ska jag gå ner och göra makaroner och värma köttfärssås, naaajs ^^ sen gå tillbaka hit till datorn och fortsätta se the simple life, säsong 2.
haha Jag började i fel ordning föresten, först såg ja säsong 1, sen 3 och nu 2. haha xD

ny design

Nu har ja fått mig en ny design. Tack så mycket Jenny för det. ;) hihi Ja gillar den sjukt mycket faktist. ^^ Den är snygg. eller hur?! ;)


love it

yeeeah right

Hello! :)

Bra dag än så länge, bortsett från att när ja skulle åka och simma och sola förut va badhuset stängt! :( Någonting om vattenvård på måndagar.. ?! jävla skit. xD


En grej bara, Hilary Duff! Hennes skiva från 2009. Fy fan i helvete va dålig. :P Folk klagar på Heidi Montag och Paris Hilton om att dom inte kan sjunga. Men Hilary är inte så mycket bättre. Henne klagar man inte på för hon är en "söt ung tjej", fuck, hon suger. I Heidi och Paris är det lite drag iaf. love it

 


RSS 2.0