måndag

God middag läsare! :)

Nyss käkat frukost, och nu ska vi bege oss ut på en stärkande promenad. Nästan helt friska nu, så det är dags att sätta igång igen. :) Får bara hoppas att det inte gör oss mer sjuka igen, men det tror jag faktiskt inte.



love

GOD DAMN


Igår kväll/natt fick ja seriöst den värsta obehagskänsla jag någonsin haft. Vi kollade på Paranormal Activity 2. Okej att den första filmen va lite skum liksom, men den här är mycket, mycket bättre. Eller sämre, beroende på vad man är ute efter! Ja tyckte den va skit nice! Dock blev ja rädd som fan efter. :P Kändes så konstigt allt bara. 

Inbillade mig ljud överallt, att det va folk i huset och att det sprang i trappan! :P Det blir ju bara värre också om man tror på spöken och skit. :P Så inatt va det spöken och demoner i mitt hus. :P haha. (seriöst) ;)

 




Jag vet inte om ni är lika lättskrämda som mig, ( Andreas är inte, han tyckte den va rätt lame) men för dom som är, och inte sett den. DO IT! :D



MOVIE NIGHT


Det har vart en riktigt bra dag idag, plus att den har gått riktigt fort också. Kan inte fatta vart den har tagit vägen. Minns bara att vi spelade lite kort på morgonen, sen va vi hos mormor en liten stund, och nu är klockan nio helt plötsligt! Don't get it!

Men det är väl härligt med korta dagar ibland också, en del är ju så jävla långa och tråkiga. Lördag kväll också. Första gången på länge nu igen som vi är nyktra både fredag och lördag! Men det är faktiskt för att vi är sjuka. Det blir ju bara värre om man super och håller igång. ;P

Så det blir två skräck filmer ikväll! Vet inte om dom är särskilt bra, men man kan ju alltid hoppas. :) Eller hur.
Paranormal Activity 2 och The Last Exorcism.
Hoppas för guds skull att det inte är något jävla dravel, så man kan få skvätta lite. :)











Ha en trevlig lördag kväll kära läsare.


love

S

BARA BÖRJAN


Vaknade innan 10 idag. Kände mig ganska trött med kunde fan inte somna om. Är så trött på att det alltid är så! Spelar ingen roll när ja vaknar så kan ja knappt somna om, inte ens på nätterna.

Sitter och funderar på om ja ska väcka Andreas eller gå och äta frukost ensam!? Kan kanske väcka honom och fråga. ;) haha



love

PS.


Det blev lite fel i skrivningen där. Ja menade såklart 3e eller 4e dagen! ;)


puss

BIG BROTHER <3


Det är paus nu, så ja passade på att spraka bort Andreas från datorn så ja kunde skriva lite mer..
Big Brother, vad ska ja säga! Vilken jävla enkel ide som blir så jävla bra. :) Det är 3e eller 43 daten nu, och folk är ju fan helt jävla uppe på varandra och skriker och tölar. Ja antar att det blir så, fan ja skulle bli knäckt om ja skulle behöva va med vissa av dom i en dag. ;) Men för 500 000 skulle ja nog kunna stå ut med nästan allt! Kanske! haha


Men nu ska ja bege mig tillbaka till min trygga plats i sängen och fortsätta följa årets show med glädje. ;)



love

S

VIKTHETS?


Jäklar vad jag vill ut och gå! Det kanske bara är för att jag är sjuk och inte kan. Sen när ja blir frisk vill ja säkert inte, men nu vill ja! Det va tre saker ja kom att tänka på just när ja hade vaknat, och det va att sommaren snart är här så va fan kom igen ja måste gå ner dom där kilona ja har till övers, ja vill ut och springa och konstigt nog Avril Lavignes låt what the hell! Varför ja tänkte på den låten lär förbli ett mysterium!

ÅH ja vill bli frisk så ja kan gå ut och svettas bort några kilo! Jag har aldrig kännt mig så peppad inför att verkligen få bort dom kilo ja inte vill ha. Skulle må så bra om ja lyckades innan sommaren, så man kan känna sig lite snygg på stranden. ;) Ny fin bikini och en dunderkropp. ;P Det ni. ;)

Det där med att när man är i ett förhållande, att det är då man kan gå upp lite utan att det ska göra nått är ren och skär jävla bullshit! Vilken jävla lögn! Det kanske är bra på ett sätt, killen gillar en för den man är bla bla bla! Men det kan väl inte va så roligt för killen! Dom tog upp det på Svenska Hollywoodfruar för länge sen, och där håller ja faktiskt med dom. Man måste ju fortsätta se bra ut för den man är tillsammans med! Dom som säger emot vill bara ha en anledning till att slippa träna och gå ner sig i sig själv! Vilket ja tycker att ja gjort lite! Min kille säger emot såklart, men det skiter ja i! Ja vill ha bort det! Jag går ut och går varje dag. För det är väl tanken som räknas!? ;) haha Nej då, men kom igen, man vill väl va het för killen. ;)



love


BRA / DÅLIGA VAL


Det här va ett rätt dåligt val av mig! Så ja råder er att inte testa den. Smakade som lacken man får på tänderna hos tandläkaren, och lite hostmedecin!




VARDAGLIGA ELÄNDEN


Trött, arg, orkeslös!


Jag har varken orkat eller haft tid att skriva särskilt mycket senaste dagen/dagarna!? Jag är ju som sagt sjuk, ligger och snorar och hostar hela dagarna, och när ja inte gör det åker vi fram och tillbaka från exär! Andreas har haft massa tider att passa, så det känns som om att vi bara har åkt fram och tillbaka!



Dagen började inte bra alltså. Höll på att pissa ner mig och såklart hittar ja inte ett enda jäkla klädplagg! Tur att ja är ensam hemma så ja sprang ner halvnaken till toan! :)
Sen ville inte datorn komma igång så fort som ja ville. Segade sig som fan, och det finns inget värre än långsamma datorer! Ja tror alla kan hålla med mig om det! ;)



Min sminkfria vecka är snart slut och ja måste erkänna att det har vart svårt att låta bli. :P Det är ju liksom en daglig rutin! Slänga på lite foundation innan man går ut! Men ja har låtit bli! Lite varför, är nog också min vagel som inte verkar vilja lämna mitt öga, och ja tror inte det är så häftigt att lägga på smink på den!? Känns som att det skulle kunna bli lite värre då!? Men ja, jag vet inte. ;)



Har börjar läsa Blondie nu! Den där boken ja pratade om för ett tag sen! Den är så jävla bra! Men på samma gång så jävla hemsk! Stackars flicka säger ja bara! Ja älskar språket författaren använder! Järft och rappt språk. ;) Så om det är någon som har tid över, läs den! Den är så sjukt bra. :)



Nu ska ja fixa till mitt cv, sen väcka Andreas och gå ner och käka frukost. :)



love


OPEPPAD


sliten, hängig och sjuk!


Så jag är man då ? Jag tjuter inte om ja går till ica osminkad i alla fall. :)



Jag är så sjuk idag! Började känna av halsen igår kväll, men det va fan inget mot idag! Halsen ömmar, och ja är helt tätt i hela huvudet känns det som! Inte nog med det! Till råga på allt har jag fått världens största vagel i ögat! Ja ser ut som Frankensteins monster! Hela vänsterögat är typ ihop sjunket! Fy fan va hemskt det är! Ett plus i kanten är ju också att ja MÅSTE ut och köpa en present till mamma som fyller år imorgon! Hoppas det är så lite folk ute som möjligt. Folk lär ju tro att ja fått stryk om dom ser mig!



Ska till mormor sen också, äta lite och ta en kopp kaffe! Har inte träffat henne på ett tag nu så det ska bli kul. :) Hoppas hon inte blir smittad bara när ja och Andreas klampar in med förkylning!



love

so what


Okej Emma! Ja vet att du typ lever för sånt där, men ja tycker det skulle va kul! ;)



Kom nyss hem till Andreas igen, va hos Linda, eller ja, Tiina. haha. Höll henne och Stina lite sällskap. :) Nu antar jag att det blir sängligg och någon film. Eller kanske en promenad. Känns som om att ja har spring i benen. ;P

FÅFÄNGA VA?


En sak som ja aldrig förstått riktigt. Varför alla brudar (och en del män) ska hålla på och sminka sig... Är det

verkligen för oss själva eller!? Eller är det för att man ska hålla igång och 'göra sig fin' för alla andra? Ja jag vet inte,

det har väl bara blivit av en rutin antar ja. Man vaknar, sminkar sig och sen börjar dagen på riktigt. Killar är ju

naturella och dom ser ju bra ut liksom! (nja, okej, inte alla kanske, haha men ni fattar ja va menar). Men ja menar,

det är bara företagen som tjänar på att vi sminkar oss. Okej, det är kul med smink. Det är kul att sminka sig och

'göra sig fin'. Men det är ju jävla onödigt ibland också! ;)  Som till exempel en grej, ja läste i en tidning om klackskor.

Tjejer använder oftast klackar för att dom tror att dom blir sexigare och attraherar män mer. Men i en undersökning

som gjordes la män inte ens märke till om en tjej har klackar eller ballerinaskor. Det är en sån sak som får en att

fundera ibland. Jävla fåfänga!

Jag funderar på att ta en vecka helt utan smink, bara för att testa och visa att ja inte bryr mig ett skit om vad fan

alla andra tycker! Så från och med imorgon, måndag, blir det rent och naturellt. Hoppas huden får en kick av det

också. Jag ska hålla er uppdaterade om hur det går. ;) haha




Love


magic morning

Vaknade runt halv 10, utvilad som bare den till skillnad mot förra natten. Läste klart Ego Woman. Så jäkla bra bok. Carolina Gynning är grymm! Käka frukost, så fick vi reda på att Linda och Sven har åkt iväg och fått en liten flicka. :) Undrar om Stina kommer bli lite avundsjuk nu då! ;) haha

Vi ska väl och besöka Tina och barnen i Tönnet, sen ska vi till pappa till Andreas och hälsa på innan dom åker till Stockholm igen. :)



Men grattis Linda och Sven :D

morning!

Min rygg gör ont! Kan va för att ja rört mig mer nu än på ett år, eller så är det för att vi sovit länge på morgonen och att min rygg inte pallar sånt! Känsligaste ryggen ja ånsin vart med om. :P

Tror jag och Andreas ska med Jens och Sofia till Karlstad idag! Får se hur det blir, ja ska till arbetsförmedlingen klockan ett. Sen iofs, varför inte!? Vi kommer säkert bara sitta inne och dryga ändå hela dagen! Ja satsar på Karlstad. ;P


Men nu ska ja gå och göra mig iordning!


pussss

svettig!

Kom nyss hem efter en kort men fan så hård promenad. Andreas skulle ut och springa, så ja tog med mig Wilma på en liten promenad. Jag kan lova att det är dubbelt så jobbigt att ha med henne ut än att gå ensam. Hon är het så det slår allt. Lilten galning till hund. :D



Nu ska ja duscha, sen vette fan. Titta på film kanske.

Arbetsförmedligen imorrn. :S

roadtrip

Jag, Andreas och Filip åkte till Torsby en sväng idag. Mest för att Filip skulle till sjukhuset då. :P Skulle göra lite saker. Vi höll på att krocka på sjukhus parkeringen, för det va nån som kom i 120 upp för backen och som tur va han ja bromsa, annars hade det smällt! Jävla idiot fan! ^^


Sen käka vi mat och sen hem. Det va en rätt kort visit, men de döger. ;P

Nu väntar vi på mamma och mormor som har vart i Karlstad. Då ska vi fika, sen drar vi till exär ja och Andreas. ;P

Alla hjärtans dag


Hoppas alla får en trevlig alla hjärtans dag! Lite överskattad dag, men den är ändå lite mysigare än alla andra dagar. :)







Nu ska ja krypa ner i sängen brevid älsklingen min. ;) haha







puss på er. ;)


dag 3

Jag orkade inte uppdatera något igår. Ja va helt slut fan. :P Blev lite väl hårt efter alla dagar. :) Men jag har haft riktigt roligt faktiskt. :) Så här kommer några bilder från i lördags. Förfest hos Pedda.





Jimmie och pär. :)




Crix. :)



David och Rebecca. :)





Pedda... :)





Rebecca. :)





Jocke, Jimmie, Rebecca och David i ett hörn.
Det är inte som det ser ut. ;)




Sist men inte minst. ;) höhö
Tommy. :)




Nu ska ja gå och krypa ner i sängen igen. :)



tredje dagen gillt

NU KÖR VI!

Sista dagen att visa alla utifrån hur vi infödingar festar! ;)







have fun ute i kylan. :)
puss

dag 2

Ja, det va lika kul igår som första dagen! Dock är ja lite ner sliten idag. Det är just nu som ja börjar bli riktig människa igen, men det lär nog försvinna snart, ja ska knäppa upp en ciden för en gångs skull. Mjukstart. ;)


Vi va hos Fredrik först, sen drog vi till öltältet! Shit, det va lite mer folk där igår. :) Sen när vi skulle dra hem va det ca 100 grader kallt. Jag har seriöst aldrig varit så frusen i hela mitt liv! Ja trodde tårna skulle gå av om någon trampa på dom! Det va helt insaaane! Gött med taxi hem iaf. :) Härligt när det finns nyktra människor ibland =)



Tog lite bilder, men ja orkar inte lägga upp alla. Det blev rätt så många kassa, så ja skiter i dom. ;) Men några blir det allt. :)






Malin. :) Vi tog 'kort på kort' typ. xD






Jocke. :) Härligaste människan ja någonsin träffat! Ja menar allvar. ;)
Fredrik där bak med. ;P





Crix och en ganska sliten Anton!? :)





Fölk. ;)




Nej nu ska ja korka upp den där jäkla cidern! Så ja antar att det inte blir något mer oseriöst bloggande ikväll.!


puss då

Svenska rallyt! Dag 1

Det va en riktigt bra kväll igår! Tydligen blev ja rätt så full. :) Det va i alla fall va Andreas sa imorse ! xD Va hos Ida på förfest, men massa trevligt folk. Sen gick vi till öltältet. Fy fan va roligt ja hade där. :) Det första som hände när ja gick in va att ja träffade samma kille från Irland som ja träffa fårra året! Så jävla kul människa. Dom va 13 iår, istället för 5 som fårra. Det blir lite fler och lära känna iår alltså. ;)
Sen på väg hem i svart taxin plocka vi upp 3 norskar som ja festade med förra året också! Helt galet va random, att ja träffade dom liksom.! :)




Jaa, jag ser ju ut som 15! max.  xD




Andreas <3



Anja :)



Ida :)




Emma. :)




Så ikväll kör vi igen! Men först bolaget! :)

pussss

snö snö snö

Jävlar va vi fick skotta, Andreas och ja! Det är helt sjukt vad det snöar! Lär få skotta om sen igen, för det lär ju inte sluta snöa inom de närmsta timmarna känns det som! :S

Va nyss ute och fixade lite. Banken och arbetsförmedlingen. Kom fram en typ och frågade om vi visste vart Systembolaget låg! HALLÅ!? Klart som fan att vi vet! ;)

rihanna - loud


Jag tänkte att Rihannas nys album Loud skulle va liksom, 'som hon brukar'. Ni fattar! Men alltså det här albumet är så jävla bra! :) Alla låtar är så jävla grymma! Särskilt Man down! Den borde ni lyssna på de som inte gjort det! Helt grymm. ;)







cheers to the freaking weekend

Ännu mer snöoväder imorrse! Det bara öser ner jätte flingor. Blir perfekt till rallyt som drog igång idag! :) Men det är lite töligt ändå för oss som inte gärna vill pulsa runt i skogen och på oplogade vägar! För ja har märkt att Hagfors Kommun är fan kass på att ploga! Okej om dom väntar lite till snön slutan falla ner, men det går dagar ibland! Seriöst ryck upp er jävla plogare! ;)puss.



Så jag, funderar på att stanna inne tills imorrn kväll. Sitta och läsa i mina böcker!
Ja hade inte så höga förväntningar på Carolina Gynnings bok, Ego Woman, men den är jäkligt bra. Hon är riktigt grymm. ;)
Sen köpte ja en ny bok i Karlstad när ja va där med Andreas! Blondie! Ska tydligen va en sann historia om en kvinna som.. Okej, ingen bryr sig. xD







hej

update

Godmorgon!
Eller god förmiddag kanske.
Tog nyss en kopp kaffe och en cigg ute i det fina vädret på trappan. Helt underbart väder kan ja lova. Solen va så varm att det nästan brännde i ansiktet. ;P Jag har förhoppnignar om våren. :)

Kika på Gossip Girl också, kan ite få nog av det. Fasst i och för sig, det är ju rätt värdelös informaion. haha.!


Jag har inte berättat om igår. Jag och Andreas åkte till Karlstad. Vi skulle typ fira min födelsedag med att äta på nått gott ställe. Men det slutade med McDonalds! haha! Inte så romantiskt kanske. haha
Det blev inte riktigt vad vi hade tänkt oss, men det va mysigt att ha en heldag tillsammans och göra nått man inte brukar lite. Sen tog vi oss en fika som va jätte mysig, så lite sött blev det iaf. ;)

Köpte mig ett par röda solglasögon också.
Är det nått ja är svag för är det väskor och solglasögon. xD Eller ja, accessoarer över huvud taget. ;)



heej


från sommardrömm till vinterland


Jag trodde seriöst att våren va på gång, (dummt nog) plusgrader och solsken. Men så vaknade ja idag och såg värsta vinterlandet utanför! Nog för att det är riktigt fint med snö och sol, men va fan när i helvete ska det ta slut!? Lite trött tror ja ändå att vi alla börjar bli på det här. Ja kan inte vänta tills våren kommer, och sen sommaren! I går kväll och inatt drömmde ja om att det va sommar, och att ja och några till satt ute en sommarnatt i mörkret och drack! Blev så jävla besviken när ja såg all snö. :P
Men ja antar att vi får stå ut en månad till eller två med den här snön!






Det är ju i alla fall fint! :)





Tack så jätte mycket för alla grattishälsningar igår också! :)
Nu är ja 21, inte så mycket att komma med liksom, men ett år äldre, ett år närmare pensionen. ;)
hehe

Grattis Marie, du fyller lika värdelöst idag. ;)
skojja. ^^




Undrar vad som händer idag. Säkert ingenting, blir gött, då får vi göra bara roliga saker idag med.
jisses :/
haha




pussss

nice day

Har haft en jätte bra dag hittils. Har vart ute och handlat fikabröd till ikväll, för gästerna, vart och blivit bjuden på fika av Andreas åp Wiener förut. Jätte mysigt. :) Sen lagade vi mat tillsammans, tacos (av allt man kan göra haha). Så det har vart helt okej bra och mysigt. :) Ska snart börja göra mig iordning lite tills folket kommer. :)


hej

grattias stina!


Grattis till mig själv! Idag är jag 21, känns bra, laglig i USA, firar med en öl för mycket till helgen på rallyt. :)


movie

Vi tittade på Psalm 21, den nys svenska filmen. Den va fan en av dom bättre svenska filmerna ja sett faktiskt. Lite konstig bara. :P Sen hängde man inte med i handlingen på typ ett ställe, men kalla kårar fick man. ;)




bakfylla och roligt folk


Otroligt kul att man kan skratta åt/med två månniskor en hel förmiddag! :D Underbart! hahah.



Ja och Andreas ska snart iväg och fira hans farmor som fyllt år! Rolig hon. :) Kan inte bli tråkgit det inte.
Sen vet ja inte, dom pratar om mat i Torsby eller Karlstad! Ja vet inte hur mycket sanning det ligger i det, men skulle va fett gött. ;P

godnatt då människor

Hör och häpna!

Jag är nykter och kör! Eller gjorde i alla fall. Förskt körde ja och Andreas Fredrik, Anna och några till, någonstans ja vet inte vart, sen hem till johannes! Gött när 'medelålders', eller i alla fall föräldrar är fulla! Ja sitter och skrattar i detta nu! :D
Väntar på nudlar också som Andreas kokar ihop. Börjar bli lite för hungrig.!



4e dagen med promenad idag btw! Ja är lite stolt, ja brukar inte palla mer än en dag. :P
Hoppas det håller i sig!


Men fuck va ja pratar skit nu. Måste gå.



pusssss

godförmiddag

Vaknade mycket senare idag! Måste vara för att Andreas va hemma och låg och mös. Ska käka lite frukost sen ut och gå igen. ;)  puss

swetty

Jag va nyss ute med Ida på en lång och hård promenad. Hunden är helt galen (på ett roligt, sött sätt) och det är fan så jobbigt att gå i snö. =)  Men nu är det avklarat. Nu ska ja gå ner och duscha, sen fixa mig och tillsist kila iväg till Ida för att sen gå till Ica och ta en kopp kaffe. Inte helt fel det. ;)
Sen kommer Andreas hem, och ja hoppas att han inte ska jobba imorgon med, för ja måste till Hagfors idag och han måste med och skjutsa. :D (vad har man annars killar till? :o ) haha!

Skojjar.




byebye

my voice

Jisses, nu ser ja vilket jävla skit väder det är! Det betyder att ja hade rätt imorrse ändå då. Bara grått, mulet och regnigt som fan. Hoppas verkligen att det ger med sig, iaf en timme eller nått så ja kan gå ut och gå! Plus att ja gissar på att Ida inte blir med mig om det är för dåligt väder. Hoppas ja har fel.!

Faktiskt så fanns det nått att se på även denna morgon. Vakna med the voice! Måste få säga att det är nog det bästa radioprogrammet som finns! Ja älskar det! Dom är så roligt och bisarra, skämtar om allt och alla! Just därför gillar ja Josefin Crafoord riktigt mycket. Hon är som mig lite, ;) ogillar allt som 'vanliga' brudar älskar, och med 'vanliga' brudar menar jag typ 'åh ja kan inte gå ut idag för ja har inget att sätta på mig', åh nej ja bröt en nagel, mm. mm.' Ni vet vad ja menar! Jävligt fånigt tycker ja att det är, men va gör man, brudar är brudar.! haha oj, va off track ja blev nu. Men va fan, ja vet att folk håller med mig.! :) nog om det här!


Ja antar att det får bli en kopp te till. Vanilj! :)


btw, ja är en periodare, skriver jätte mycket skit några dagar sen lägger ja av i en månad! Ja blir nästan lite trött på mig själv. :D



heeeej

godmorgon ännu en gång

Nu sitter ja här igen, tidigt som fan! ;) Känns bättre idag dock, för ja kan inte se vilken skitväder det är. Men om ja skulle gissa, varmt och regn? Ingen aning.!
Ja skriver bara lite skit, för ja väntar på att mitt te ska bli klart, så ja kan gå ner och titta på nått på tvn. Nått skit ja gillar måste det väl va! :)

Pussade nyss Andreas hej då, och ja saknar honom redan! Sicko. ^^


Men nu tror ja det är klart.

hej hej 

godmorgon solstrålar

Varför jag är vaken nu har ja inte en aning om alls. Andreas skulle upp på ett jobb, hans klocka ringde runt 6. Sen dess har ja halvsovigt fram tills hans sju och drömmt en jävligt skum dröm om ett museum med riktiga människor med bodypaint och en galen varg som ville bita mig. Vaknade fan kallsvettig. :P Inte så skönt som man kan tro.!

Sen, jag som har svårast att somna om av alla i världen har druckigt kaffe, ätit, facebookat och försökt få tyst på en liten hund som skäller för varje liten fågel som vågar flyga förbi, och varje människa som gått till jobbet.! Inte helt lätt med tanka på att det ligger en i soffan och sover. Man kan liksom inte säga till så högt då. :P Dummt!


Nu tänkte ja gå ner till sängen igen, (synd som fan att ja inte har min bok med mig) typ kolla på tv, fasst ja redan nu vet att det inte finns ett dugg att se! :( Kanske får gå tll ica när det öppnar pch köpa mig en ny liten pocket bok eller nått! Annars har ja ingen aning om hur ja ska fördriva tiden!


på återseende!

några kilo för mycket och regnig förmiddag

Det kan inte bli så mycket roligare va?! Vaknar, gör iordning frukost och sätter mig. Det första ja ser är en grå jävla himmel och spöregn.! Fy fan för 'nånstans mellan vinter och vår'. Ja som tänkte ta mig en lång promenad, men den blir av ändå, vad det än är för väder idag!

Det började för någon månad sen, ja tyckte att ja gått upp lite i vikt. Men vem fan pendlar inte lite i vikt ibland? Men nu, nu jävlar ska ja tala om att det är inte bara lite pendling. Det är viktuppgång så ja vet inte vad ja ska kalla det! Har aldrig sett ut så här förut! Aldrig! Men jag ska ta tag i det, börja redan idag faktiskt. För en gång skull ska ja börja ta vara på mig själv och kroppen! :P

Lycka till! :)

RSS 2.0