tråkigt


Vilken tråkig dag det här verkar bli. Helt händelselös. Kanske följer med några till Karlstad, men får se hur det blir, för Andreas verkar inte va så sugen på det alls. Så ja får se hur det blir.

Skulle ju va gött att få något att göra, men ja. Får försöka övertala darlingen min. :)

ja ger dig min morgon


Hej!
Visst är väl även detta en fullt underbar morgon! :) Gick upp tidigt idag med, skjutsade mamma. Men det gör inte ett dugg att gå upp lite tidigare än vanligt. Jag älskar morgonsol! Det är absolut min favorit del utav dagen, lätt.
Finns nog inget som slår en fin morgon! :)



Jag har upptäckt att mitt hår börjar bli riktigt långt nu också. :P Lite sisådär med färgen. Det blir ju lite skummt när man har blekt och färgat hela tiden och låter det växa ut, som ja gör nu. Har bestämmt mig för att i alla fall försöka låta det växa ut till min naturliga hårfärg. Så ni får ha överseende om mitt hår kan se lite ojämt ut ett tag nu. ;) haha





Vet inte riktigt vad jag ska hitta på med nu, så vi hörs säkert sen. ;)


love

S



härligt härligt


God morgon solstrålar. ;)


Här kommer bildbevis på i alla fall två av mina inköp.
Skorna komma på bild snart.



Ja kommer va så strand snygg i år att det nte finns! :)




Jätte mysiga byxor på Gina, en docka hade dom vid ingången, och ja föll direkt. :D
Är så fruktansvärt sköna att ha på sig! :)


Nu blir det Simple Life. :)



love

S


morgonstund har snö i mun


Vänner, vänner! Jag blev jätte jätte ledsen när ja vaknade upp förut, och såg att det snöade som bara den och att marken va helt vit. Det gör ont! Våren är som bårtblåst!


Men ja kan trösta mig med några härliga inköp. Jag va ju som sagt i Karlstad igår. Shoppade av mig. ;) Köpte lite smått och gott, vilket ni kommer få se på bilder lite senare idag. ;) Orkar inte nu, såhär tidigt.
Ett par as sköna byxor, en hatt och skooor! :) Ja lite mer tror ja, men det får ni se sen. ;P


Nu ska ja titta på The Simple Life och vänta på att min älskade vaknar. :)



love

S

quicke


Hejsan! :)

Fy fan för vädret. <3


Ska åka till Karlstad idag med mamma. Ska köpa skor. Det är så härligt att köpa vårkläder. I detta fall skor. Känns verkligen som att sommaren är på gång då. :) Kanske köpa lite mer smycken och någon tunika. Vårkänslorna sprudlar och plånboken blir tunnare. Men man får unna sig ibland. :)


love

S



mys dag


Hej kära läsare!

Jag älskar vårat väder! :)


Sitter hemma i Hagfors just nu. Va tvungen att åka till bolaget i sista minuten. :P Töligt att det inte finns nått systembolag i Ekshärad alltså. Men nu vet ja inte riktigt vad jag ska göra. För om ja åker tillbaka till Ekshärad nu, så kommer ja inte in i Andreas hus. Jag och låset på ytterdörren går inte ihop! Det går inte att få upp det! Jag fattar inte vad problemet är, för alla andra får ju upp det, men inte jag. :P Andreas är och spelar gitarr med sin pappa någonstans, så ja får väl stanna här då. :P

Det är så tråkigt att bara sitta och vänta på att han ska ringa och säga att han ska hem så ja kommer inte. xD


Det va en rätt kul 'fest' igår. Började vid 10 kanske, åkte till Fredrik och slängde i mig en vinflaska. Ja måste säga att jag blev perfekt full. Det va bara 8,5% i den, men det räckte till. Slapp och bli stenfull iaf. ;)


Jag kanske kan titta på gårdagens Big Brother. ;)


love

S


lycklig


Har nyss vart ute på en kvälls/natt promenad med Andreas och Wilma. Riktigt jäkla härligt väder är det. :) Blir helt till mig. =) Så det va skönt som attans. Nu ska vi gå och lägga oss, kanske kolla på en film och mysa lite först. I vilket fall kommer ja trivas. :)

puss på er.



love

S

sprudlande känslor


Hej! :)


Åh vilket underbart väder vi har idag! Jag känner verkligen hur vårkänslorna bara sprudlar! :D Nu mina kära vänner och läsare, längtar ja till sommaren, och ja antar att jag inte är ensam! :D Tänk er att gå ner och köpa en glass och ligga i gräset! Underbart! :) Ja längtar så ja spricker! ;) haha


love

S

la la la


Hej hej! :)

Jag har verkligen tappat bort mig i bloggandet i det senaste. Jag har varken haft tid eller lust faktiskt. Vet inte vad jag ska säga faktiskt, haha.

Men nu sitter jag i alla fall här. Andreas har gått och sök jobb på nått ställe. Så ja vet inte riktigt vad ja ska hitta på. Gå ner och lösa korsord kanske!? Ja, jag har fastnat i korsordslösande! Vi ligger hela kvällarna och stirrar in i tidningen! När man blir riktigt trött går alla bokstäver ihop. Får fan huvudvärk ibland. :P


Nu korsord, sen när Andreas kommer hem ska vi titta på Big Brother! :)

Btw, ja trodde (och hoppades) att det skulle komma tre as snygga brudar till oasen, men nej dom skickar in tre dryga brudar istället. :P Hoppas dom har mer att ge. ;)


love

S

dagen som gått


Hej.

Nu kommer det en liten snabbis uppdate. :) Har åkt till Ekshärad idag, men det blir bara ikväll, för Anderas ska hjälpa sin bror imorgon och jag har planer med en annan kompis. :) Ska käka och umgås lite, det va ett tag sen så det ska bli roligt.


Men nu ska ja äta mat, sen slänga ner mig i sängen med min älskling! :)

Ni får ha det så bra så hörs vi sen eller imorgon. :)



PS!! Jag missar Big Brother ikväll, och det gör mig ont!



love

S


11 kaffe



Nu ska jag och min kära väl pedda gå ut och fika! :) Ska bli kul, träffar honom inte så ofta längre. :)


pusss

UNDERBAR DAG


Godförmiddag solstrålar! ;)


Är det inte en förtjusande dag vi har idag! :) Vaknade halv 9 av att solen sken rakt in i mina ögon! Gjorde faktiskt med flit igår kväll, drog inte ner rullgardinen just för att ja ville att det skulle hända! Jag hoppades på en fin dag och jag fick en. :) Det va nog för att ja sa till mamma igår att jag trodde på gud, och att ja ber! xD Nu kan ni få sitta och fundera på om det är sant eller om ja bara skämtar!

Va nyss på det kortaste mötet på arbetsförmedlingen någonsin! Ungefär fem minuter tog det! Jag tror att han blev nöjd på mig när ja ljög om att ja sökt jobb på Ica i Ekshärad! :P



Nu ska ja vattna blommor, och sen får vi se vad dagen har att erbjuda :)


love

S


dagens ilandsproblem


Tisdagsbekymmer!


Jag är helt 'böttförkyld'! Det är så drygt, näsan är helt tätt, (ja resten av skallen också känns det som). Så ja ska nog dricka lite te och försöka bli lite bättre. :)

Sen har Andreas åkt ifrån mig också. :P Tydligen är han för sjuk för att sova i samma säng med mig inatt! ;P Säger att ja tar för mycket plats och lägger mig på han så det blir för varmt! ;P Va fan, i have my needs! ;)

Men det ska faktiskt bli lite gött också! Det ska få bli en 'stina-dag' idag! Ta hand om mig själv riktigt. Ni vet, brud sysslor! ;P Manikyr, pedikyr. Kroppsvård liksom! :) Ska bli riktigt skönt! :)


love

S

Åland update


Hej igen!

Nu har ja vart skitigt dålig på att uppdatera den här bloggen! Men ja har bra anledningar! ;)



Vi åkte ju på Ålandsresa i lördags. Det va riktigt kul. :) Åt och drack! :) Jag och Andreas utforskade varenda vrå på den där båten kan ja lova. Det va lite otäckt. För vi åkte längst ner med hissen, gick vilse bland alla korridorer, träffade en skum kvinna som nojade ur totalt, och tillsist hamnade vi i en vrå där det stod 'stab room'. Det va som i en skräckfilm. :P haha, hittade hissen tillsist och åkte längst upp där vi va säkra. ;) haha Nej men det va lite skummt! ;)

Vi kom hem på söndagsnatten! Jag va helt slut efter 6 timmar på en trång buss sen en timme i bil, så ja orkade verkligen inte starta datorn och skriva! Sen resten av dagarna har vi bara legat i sängen och vart sjuka! Blev as förkyld på lördagsnatten! Det va nog för att vi sprang runt ute på däck i blåsvädret! ;P

Men det va nog en utav dom bästa och roligaste sagerna ja gjort på många år! :) Jag kan lova att det inte va min sista båtresa! :D




love

S

åland here we come


Godmorgon kära vänner! :)

Nu ska jag och en hel skara människor fara till Åland. :) Vi hörs när vi kommer hem tillbaka på söndag :)



love

S

morgonstund har guld i mun


Godmorgon! :)


Vaknade halv 9 idag! Va tvungen att skjutsa mamma till jobbet, för ja måste ha bilen sen. Ska till tandläkaren! Första gången när ja måste betala. Känns helt onödigt, men det är det väl inte antar ja. ;) Andreas sa att jag skulle väcka honom när ja kom hem, och tro mig jag har försökt. Men den jäveln vägrar ju vakna. :)

Jag måste få i mig frukost nu.


love

Kate Moss


Hon är en av världens vackrasre kvinnor. :) Behöver inte säga mer, ni lär ju se själv. :)









vårkänslor

Godmogon!

Jag tycker det är lite hemskt att vakna upp såhär sent på dagen! Vakna typ 12. Känns som att man har missat hela morgonsolen! Som ju är det bästa på hela dagen! :)
Jag längtar till sommaren, när man kan vakna tidigt, tidigt, ta på sig en tunn tröja och en kopp kaffe och gå ut och sätta sig på trappan i solen! Underbart! :)

Jag har börjat fått vårkänslor nu så det är inte sant! ;) Som ett litet barn på julafton. Så jävla underbart att kunna ta på dig en tunnare jacka, solglasögon och en skön väska och bara strosa runt i solskenet. Gå och kolla på alla fina blommor som kryper upp längst vägkanten! Längtar! :)



love

S

BB update


Jag har vart lite dålig med skrivandet! Men ja gör väl så gott ja kan antar ja. ;)


Igår kväll åkte Cilla ut ur Big Brother huset! JÄVLAR va nöjd jag är. Jag hade nog inte klarat av att titta så mycket längre om hon hade vart kvar! Vilken hemsk människa hon verkar va! Men ja, jag är helnöjd! Synd som fan bara att Tobias har valt att lämna! :( Det gjorde ont i hjärtat det. :P Han va ju varkligen en av dom bästa dom va med! :D




love

S

Lördagens bestyr


Oj oj vilken dag det här har varit. Ja struntade i pimplingen och hjälpte till att röja undan massa gammalt skräp här hemma istället! Det va faktiskgt ganska så mysigt, man hittade ju liksom gamla saker! Som tex en dagbok sen ja va 12 år! Det enda ja kommer säga om den är att om NÅGON (!) får tag på den, så måste ja fly landet och gå under jord! Så jävla illa. xD Man trodde säkert att man va värsta coolingen då, men nu är det fan bara pinsamt! Ja satt och läste för mig själv. Ja tror att ja rodnade för mig själv! Hahah Så pinsamt, men kul. :D

Blev lite mer text nu än vad jag hade tänkt mig, men det blir ju så. Skriver allt eftersom man kommer på liksom. :) På tal om det ska jag nog skriva en bok om mitt liv! haha Kommer säkert bli en jättre kort och tråkig bok. För ett sånt jävla händelserikt liv har ja ju liksom inte! :D Sådär, ännu mer text.




Ja va tvungen att ta ett kort! Älskar man sig själv så gör man! haha skojja. ^^



Ni får ursäkta klädvalet! Men jag har fanimej inte hunnit hitta några passande kläder för ikväll än! Får slänga ihop nått snabbt snart! Tiden börjar rinna ut. Men fint folk kommer ju sent, så ja kanske kan dryga mig lite till då. ;)





update


Nyduschad och på väg att bli piggare! Det känns som att den här dagen också kan bli bra. Rätt skönt att tvätta bort lite bakfylla. :) Så nu är ja redo att skriva lite om igår. ;)


Började hemma hos Danne, va typ skit tört först sen började det komma lite mer folk. Då blev det genast mycket roligare. :) Ja som bara tänkte ta några glas vin och bara umgås liksom, nej men det slutade ju med lite för många glas vin! Som vanligt. Att det inte ska gå och bara bli lite salongsberusad för en gångs skull! :D Men det är roligt med party också.

Sen gick vi till Wärmullen,(w, v ) skulle egentligen bara ta en öl eller nått och dra vidare till Milano! Men vi blev kvar längre än planerat! Ja och någon till gick till Milano ändå. Men jävlar va lite folk det va. Så jävla tråkigt så man skulle kunna dö! :D haha
Så ja drog med några brudar (lessen men minns fan inte vilka). Vi träffade någon som dom kände, så vi fick i alla fall skjuts dit vi skulle! :) Rätt gött, för Milano är ju liksom på andra sidan stan (Vet inte vad ja ska kalla det annars!) mot va ja bor.!

När ja kom hem kollade ja på Big Brother! haha Ja tror att ja måste kolla på det senaste avsnittet igen, för ja minns fan ingenting. Minns bara ett bråk, men typ inte ett skit mer! :P

Haha, ja skriver så knäppt när ja är bakfull! Läste igenom det ja skrivigt nyss och ja fattar inte ett skit! Så om inte ni gör det så, I don't blame you! :)


Nu måste ja göra mig iodrning lite. Ja ska ju tydligen iväg och pimpla med lite folk sen. Inte min grej alls, så ja fattar inte va fan ja ska med och göra. haha Men det kan ju bli trevligt, solen skiner ju i alla fall. :)


love

S


gårdagens bravader


Haha Fy fan! Man ska inte blogga när man är full! :)


Jag är inte i form att blogga nu över huvud taget! Så ja lägger bara upp några bilder, så kanske ja fortsätter senare idag! :P














love


S


igen


Bilder kommer imorgon! :)

följetång


Ja men va fan, bara för att ja älskar min kille, och inte blir galen på allt han gör och säger!
Svar till: EMMA!

Jag måste erkänna att jag är lite full nu. Jag har druckigt några glas vin (okej ganska många), men ja känner mig ändå ganska nykter! Ni vet vad ja menar! Någon stans mellan full och nykter! Nu tjatar jag. Känns rätt bra. Jag kikade nyss på det senaste Big Brother avsnittet. Så igen, lite för full för nått sånt. Måste i alla fall få säga att det är väl ett för jävla bra program. :) Jag älskar att jag har kanal 11.! :) Jag tycker seriöst synd om dom som inte kan se det. Det är inte bara ett program, det är som en jävla grej som sätter sig på hjärnan tills man har sett hur det har gått för alla idioter som är med liksom! ;)
Satans beroendeframkallande i alla fall. :)


Men nu mina kära läsare (vilket börjar bli en del) ska jag gå och lägga mig!



love

S

Fullspäckad helg


Äntligen är det fredageftermiddag! :) Känns som att den här veckan har vart oändligt lång. Har känt mig helt deprimerad flera dagar också! Är nog för att ja tappat kontrollen helt på dagarna och tid och rum! Men nu är det iaf fredag som sagt. Ska dricka lite vin ikväll med några kompisar jag inte umgåts med på ett tag, så det ska bli riktigt trevligt. :) Saknar dom vet ni! ;)

Sen imorgon ska jag ut och pimpla (ja jag ska inte pimpla, ja ska grilla) med Pär, pedda och Jimmie. Vet inte om det blir någon mer. Får bara hoppas att vädret är bra så vi kan åka ut. :)

På kvällen imorgon (HEMLIGT)! Ni får höra på söndag! ;)


Sen vet ja inte om det är så mycket mer planerat! Jag kommer sakna min älskling, men va fan en dag kan vi va utan varandra! Blir du nöjd nu Emma? :) haha


Vi hörs nog mer ikväll! :)



love

S



TIPS


För dom som använder mascara! Den här är så jävla bra! Tar bara en liten skvätt på lite bomull sen är det borta! :D Funkar perfekt. :)




gårdagen



Godmiddag!
Ja glömmde helt av att blogga resten av kvällen igår, och för det ber ja om ursäkt. ;) haha


Men vi åkte på förmiddagen någon gång, till Kristinehamn. Pedda hade lite saker han skulle göra där. Sen åkte vi till Karlstad. Träffade Jimmie och gick runt på Bergvik. Köpte mig såklart lite saker igen, fasst ja egentligen inte har råd alls! :P

-Ett par kortbyxor i jeans på H&M (årest måste ha)
-Makeup Remover
-En superskön ögonskugga, i lätt korall
-Två svarta ramar på Ikea


Nu ska vi äta en lätt frukost sen titta på Big Brother. ;)


love

S

morgonbestyr


Godmorgon! :)

Har nyss kommit ut ur duschen. Måste skynda mig som fan egentligen. Ska äta, sminka mig och fixa till håret innan tio helst. Pedda och jag ska till Kristinehamn och Karlstad idag. Ska med säkerhet träffa Jimmie också. :) Men det blir i Karlstad det! Ja vet faktiskt inte vad vi ska dit och göra, men han frågade mig om ja ville med, och varför inte!? :)

Men nu har ja att göra. Vi hörs.



love

S

hjärngympa


Satt nyss med mitt livs första korsord! Det gick åt helvete. haha Tror att ja hittade på egna ord på en del ställen. ;P Så ja vet inte, korsord kanske inte är min grej alls, men det va lite kul att testa. Men till slut blev ja bara så jävla sur för att det inte funkade, så ja kaste iväg tidnigen! Plaza, jag älskar dig ändå. <3

Nu mina kära kära läsare, ska jag krypa ner i sängen med min älskling och kolla på tv och sen sova. Det väntas äventyr imorgon, men det berättar ja om till morgonen.


Sov så gott alla! :)



love

S

kärlek vid första ögonkastet <3


Jag har aldrig mått så bra i hela mitt liv som ja gör nu. Det är tack vare min älskade Andreas. :)
Jag kan lova att det va kärlek vid första ögonkastet. Ja skämtar inte, vi har pratat om det och vi har kommit fram till att det nog va så. ;P haha Finns ingen som är så bra som han! <3




Tack gode gud att min sminkfria vecka är över! ;)




Ni får ha överseende med detaljen på det här bilden, men ja kände att jag inte orkade hålla på och ta bort och måla över! Ni får ta bilden som den är. :P Det är ju inte så farligt ändå.



Sådär, nu har även vi tagit 'pussbilder' som alla andra gör! ;P



love

S

tillsvidare





Hej då Hagfors! Vi ses snart igen! 








love

S

BACK TO E


Hejsan läsare!

Jag tror att jag har vart lite dålig med uppdateranadet sista dagarna!? Jag har helt enkelt inte kännt mig motiverad till att skriva något alls! Plus att det liksom inte har hänt nått speciellt heller. Men jag ska försöka bättre mig. ;)


Ska åka till Ekshärad idag! Det är faktiskt inte så ruttet där som jag trodde. haha ;) Ska väl inte göra nått särskilt idag, kanske en promenad senare ikväll.

Men ni får ha det så bra, tills vi hörs igen.


love

S


outdoor


Va ute och gick en härlig liten promenad igår! Måste säga att det är underbart att bo nära skogen. Finns nästan inget bättre än att få gå omkring i en härlig skog! :)




älskling <3




love

svar!


Jenny! Jag håller med dig till 100%! Jag tänker på det varenda kväll när jag tittar på det! Fy fan vad roligt det skulle vara! :D

RSS 2.0