update


Nyduschad och på väg att bli piggare! Det känns som att den här dagen också kan bli bra. Rätt skönt att tvätta bort lite bakfylla. :) Så nu är ja redo att skriva lite om igår. ;)


Började hemma hos Danne, va typ skit tört först sen började det komma lite mer folk. Då blev det genast mycket roligare. :) Ja som bara tänkte ta några glas vin och bara umgås liksom, nej men det slutade ju med lite för många glas vin! Som vanligt. Att det inte ska gå och bara bli lite salongsberusad för en gångs skull! :D Men det är roligt med party också.

Sen gick vi till Wärmullen,(w, v ) skulle egentligen bara ta en öl eller nått och dra vidare till Milano! Men vi blev kvar längre än planerat! Ja och någon till gick till Milano ändå. Men jävlar va lite folk det va. Så jävla tråkigt så man skulle kunna dö! :D haha
Så ja drog med några brudar (lessen men minns fan inte vilka). Vi träffade någon som dom kände, så vi fick i alla fall skjuts dit vi skulle! :) Rätt gött, för Milano är ju liksom på andra sidan stan (Vet inte vad ja ska kalla det annars!) mot va ja bor.!

När ja kom hem kollade ja på Big Brother! haha Ja tror att ja måste kolla på det senaste avsnittet igen, för ja minns fan ingenting. Minns bara ett bråk, men typ inte ett skit mer! :P

Haha, ja skriver så knäppt när ja är bakfull! Läste igenom det ja skrivigt nyss och ja fattar inte ett skit! Så om inte ni gör det så, I don't blame you! :)


Nu måste ja göra mig iodrning lite. Ja ska ju tydligen iväg och pimpla med lite folk sen. Inte min grej alls, så ja fattar inte va fan ja ska med och göra. haha Men det kan ju bli trevligt, solen skiner ju i alla fall. :)


love

S


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0