hittegods dag

Gokväll. :)

Det har vart en riktigt bra dag idag. :) Jobbet idag gick bra även om det va lite rörigt med nya vikarier som ja inte träffat förut, men de gick bra. :) Sen åkte ja en tur till min kära mormor.. Hon ska flytta så ja va och kikade om ja ville ha några saker som hon inte ska ta med. GISSA om ja hittade fina saker som ja ville ha. :D Åh, särskilt den gröna vasen. Ja älskar den. :) Den förälskade ja mig i vid första ögonkastet. ;) haha





Här är den. Åh ja älskar den verkligen, även om det inte är nått dirket särskilt med den. :P







Ja, jag vet inte vad ja ska säga om den här. Ja gillar den bara lite grann sådär. ;)










Den här krukan är fan as nice ju. Typ, fräck eller !? ^^ haha







Sen fick ja en röd, typ, värmeljusgrej. Va fan det nu heter. Orkar inte hitta ordet ja letar efter. xD Den va inte direkt det finaste ja sett, men ja tror den kommer lysa gött när det är ett värmeljus i. ;) hehe.






Ja sitter bara här nu ja, tar mig nog en klubba till i min väntan på Knödel och ciggen. ;) Det är mest ciggen ja väntar på, Knödel är väl typ bara en bonus eller? ;) Näära, ja bar sköj ja. ;)




Hej då, hörs sen, gonatt.

less than stina

Booored. Ja vet inte riktigt vad ja ska hitta på faktiskt. Jag har försökt fått tag på min mormor, men hon verkar inte vilja svara när ja ringer. Undrar vad hon har för sig en dag som denna. ^^  Så har knödel åkt i från mig, så nu kan ja inte fösa med han heller. Förjävligt. ;) Ja tror ja ska gå ner och slå en pling till gumman i Sunnemo igen.




Ha det bra.






fullt ös

Hejsan svejsan,




Jag är så trött varje dag nu alltså! Det är inte lätt att gå från ingenting till hela dagar. ^^ Det tar på mig. ;) Sen till helgen blir det ju inte direkt lugn och ro. Ska till Karlstad till Jenny! ^^ Då vet ju alla att det blir galet, särskilt nu när det inte va direkt igår vi va ute tsm hon och ja. ^^ Ni som inte får bli med, får säkert läsa om det nån gång.


dag ett

Hello!

Jäävlar va sliten jag är i huvudet och kroppen nu! Kom nyss hem från min första dag på praktiken. Började 8 och slutade 4. Den sista timmen va så långsam, och alla som lutade 4 bara längtade hem som galningar. ^^ Om ni inte vet så är jag på Sättragården. Gammalt folk är fan kul alltså. :)

Ja orkar inte berätta mer, ja måste gå ner och vila. ^^




vi hörs, pusss

jisses!






Jag har inte bestämmt mig!

valdag

Godmorgon.

Jävlar vilken konstig kväll det va igår alltså.
Började helt lugnt i exär, vi drack lite och hade inte en aning om vart fan vi skulle ta vägen. Sen, tillslut kommer vi i alla fall till Hagfors. Förfest efter många om och men..
Milano, uh, vet inte ens om ja orkar börja. haha. Det blev lite kaos, som vanligt. ;)

Några fick gå in gratis, några va tvungna att betala, många blev upprörda typ. :P Ja fick fan nog då, och drog. :P Inte ensam dock, som tur är. ^^  haha.


Det va så konstigt tycker ja. haha ^^



IDAG!! mina kära vänner är det valdag! Ja hoppas att alla som kan går och röstar. :) Jag tror att jag har bestämmt mig för vad jag ska rösta på. Men nja, helt säker är jag inte än. ;) Jag har några timmar kvar att lösa det här. haha :)

godmorgon :)

Åhå, ja är rätt nyvaken nu. Gick upp för typ en halvtimme sen. Ja vet inte vad det har blivit men nu för tiden vaknar ja sådär tidigt igen.. Hade en "sova-länge period" men den är borta som ja vet inte vad. ^^


Nu sitter ja här och väntar på True Blood säsongen som är på sin sutspurt. Åh ja längtar. :D Så jag antar att det blir några avsnitt idag. ;)

Yes sådär, klart. :) Nu ska ja kolla.



pusss

men bra dag kanske

Ååh!! Ja såg första avsnittet med True Blood säsong 3 igår. Ja, jag är jävligt långt efter jag vet, men jag har inte haft så bra tillgång till datorn. Jag är så glad att ja tog mig tid och kollade på det, för det finns ju fan nästan inget bättre än det. ;) haha


Jag har fått en praktikplats idag också. På ett ålderdommshem, Sättragården. Bra faktiskt. Jag tror det kan bli kul och se hur det är att va på ett sånt ställe. Har ju aldrig gjort det, och hon som ja pratade med idag sa att ja inte kommer få göra något, i min mening "äckligt" den första tiden. Det känns rätt bra, så ja kan vänja mig lite vid själva grejjen. :P haha. Det blir nog bra det där. Jag börjar klockan 8 på måndag morgon. :) Spännande. ;)



Ikväll, nu snart ska jag och Knödel kila bort till pedda och Simon.. Det blir väl någon slags filmkväll eller nått sånt. :) Det blir nog bra det, jag har ju inte umgåts med my homies så mycket alls på senaste tiden. Ja skyller på exäringen min ja. :) <3 hihi



Ha en bra kväll. pusssss


kungligt besöl

Jisses, va besviken jag blev på kungen förut.. Han bara stod där i några minuter sen drog han. :P Han kunde ju ha spexat lite iaf. ;) hehe



Nu sitter ja ute i Basterud hos nån släkting till knödel ( tror ja).. Han gör nått med nån balkongdörr och ja är helt ointresserad.;) en kaffeköpp skulle inte va fel heller. xD


Ja längtar hem jätte mycket nu. :P Haha



pussss

morning

Hejsan! :)


Shit vad mycket jag har hunnit med idag, och klockan är bara typ 10. ^^  Det är ju rätt gött och vakna tidigt, en kopp kaffe i morgonsolen med en varm jacka. Hel mysigt. ;)

Skjutsade mamma till hennes jobb först vid 9, sen va ja faktiskt och solade igen. Shit, ja höll inte på och få igång det jävla solariet. Ja trodde den snodde en tia för mig först, men sen kom ja på att man tydligen är tvungen att vrida på nån knapp. Då funkade det. Det är fan inte lätt med tekniska saker alltså.! ^^


Idag kommer tydlingen kungen till Hagfors. Han ska inviga skolan typ. Klart man ska dit och kolla en sväng. ;)



Nu ska ja göra mig iordning, och kolla fb såklart, ;) sen bär det av ut på Hagfors än en gång. ;)




pusss

statistik höjning

Ojsan! haha

Efter mitt förra inlägg som va helt kasst flög det in tittare. Fan va lite alla måste ha att göra. :)

En sak ja kan säga är att helgen kommer bli fet. ;) Torsbymarten så att säga. :) Jätte full, jätte många oälskade äckliga torsbybrudar och karuseller. :D Plus en gnutta bra folk. ;) Efterlängtat. ;)

Nu ska ja och min fastande mage krypa ner med en knödel. :)

puss ;)

slö

Hej hej! :)

Nu va det jätte länge sen ja uppdaterade här. Har ju bott i en lägenhet utan dator hela sommaren som dom flesta vet, så det är därför. ;) Men ja ska väl försöka bättra mig nu när jag bor hemma igen och har dator varje dag. :)


puss ;)

RSS 2.0