livet som kattvakt


Hej kära vänner och alla ni andra. ;)

Som ni säkert vet har ja ju ingen tillgång till dator särskilt ofta, så ja har inte kunnat blogga nått. ;)

Men nu ska ja väl ta och uppdatera lite om vad som händer. Jag har nyss kommit hem från ett möte, de gick helt okej bra. :) Sitter och finslipar på mitt cv, känns värdelöst. ;) Får ju inge jobb ändå. haha

Livet som kattvakt är inte helt lätt vill ja lova. För det första så löper katten nu, så hon går runt och skriker och följer oss, mest Andreas, varje steg vi tar. Hon hoppas nog att vi ska plocka fram en hane eller nått! Sen har hon börjat kissa (!?) inne. Fasst det är inte kiss, utan nått annat äckligt. Hon 'märker ut' vart hon är så hanen som inte finns (som hon hoppas vi ska ta fram) ska hitta henne. Så det är sådär halv gött med katt-nånting på skorna iband, och på gardinerna, och på dammsugaren, och på mattan, på skateboarden och madrassen. Inte den vi sover på tack och lov!! Sen tror ja hon är lite självmordsbelägen. Hon tänker hoppa ut genom balkongdörren hela tiden, (Andreas säger att hon inte hoppas ut, men ja litar inte på henne) men snart tror ja inte ja stopper henne. ;) haha joo då. Men ja börjar bli galen på kattfan alltså. Ja kom med iden att vi skulle låsa in henne i köket och toan under nätterna så vi får va ifred och inte höra hennes jävla töl jämt, men Andreas va inte helt på och 'tyckte synd' om henne. bullshit knödel!!
Katten är döv och hon verkar inte ha känslor, förutom nu när hon är kåt! Så ja tror inte hon bryr sig, bara hon har sin mat, sin toa och alla skuggor tror ja hon är nöjd. ;)


Egentligen borde ja inte sitta och skriva och facebooka just nu, ja borde åka till apoteket, men eftersom ja ska skjutsa min bror till skolan sen kan ja ju lika gärna ta det då.



Pussss



love

S


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0